Var ligger landet...

...där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor, indianerna?
Haha jag har den låten på hjärnan! Med Mojje.

Hej förresten. Köpings nyårsrevy var jätterolig. Kan förstå att den varit utsåld hela månaden och att de har behövt lägga in extraföreställningar. Riktigt kul var den. När vi åkt hem så var det i princip läggdags. Jag sov väl till 9 imorse ungefär, så jag har varit uppe en stund. Vad som händer idag vet jag inte, ska bara ta det så lugnt som möjligt.

Have it good!

Friday, I love you

Nu är det i princip fredagskväll (underbart) och snart ska jag och pappa ta oss in mot stan där vi ska se på revyn som sagt. Det ska bli roligt. Vi var och såg på förrförra årets revy och den var kul, så det är nog den här också. Vi ska käka där också, mmm. Har inte ätit mat sen halv elva då jag åt nudlar, haha. Får se vad de bjuder på där bort

Ha en bra kväll! Rösta på Niklas & Jeanette i Let's Dance åt mig.

TJA

Klockan är snart halv 10, och här sitter jag och gör i princip ingenting. Om 1 ½ timme ska jag gå till bussen och jobba 4 timmar. Jätteskönt. Och hallå, det är fredag!!! Fredagar är min absoluta favoritdag på veckan. För på fredagar har man alltid mer eller mindre kämpat med något under dagen. På lördagar och söndagar är det lätt att jag inte gör någonting alls, men på fredagar har man ju alltid skola eller så. Så fredagar älskar jag. Och det är fredag idag. Tjoho! Kvällen ska spenderas med att se Köpinsrevyn med pappa, det blir kul.

Vad händer annars i helgen? Jag ska vara hos pappa, men jag vet inte riktigt vad som händer. Ska leka och mysa med hunden iallafall. Har saknat lilla Rocky.

Standing in the light of your halo


Kan inte få nog av denna låt, it's the best! God natt på er.


Hit me like a ray of sun

Idag fick jag sluta nästan en timme tidigare, nice! Fick åka med en som jobbar där så jag slapp åka buss. Inte för att jag har mycket emot att åka buss, men ändå, haha. Kort efter att jag kom hem så drog jag ner på stan med mamma. Hittade jeans på rea, nice! Både jag och mamma hittade varsitt par. Jag hittade också ett löspuder nu, det där från Isadora som jag skrev om förut. Hoppas att det är bra, ska prova det senare.

Imorgon börjar jag kl. 11, tjohoooo! Men jag ska ändå lägga mig tidigt ikväll, för då slipper jag ställa larmet tills imorn. Inte en chans att jag kan sova till mer än 11 imorn om jag lägger mig vid halv 10 ikväll.

Baby I can see your halo


Jag vill gå på Beyoncés konsert i maj. I really want to. Synd att man inte är gjord av pengar.

You won't see me dancing for a while

Idag jobbade jag mellan 7-14, jobbar likadant imorn. Helt okej, tiden går faktiskt ganska fort om dagarna. Vad har jag gjort sen jag slutade? Tja, åkte iväg med mamma och handlade lite. Köpte också lite hämtmat samt en tårta, eftersom att farmor och farfar skulle komma och fira mamma i efterskott. Men precis när vi kom hem efter att ha köpt den där dyra konditori-tårtan så ringer farmor och säger att dom inte kan komma. Haha, illa. Vi låtsades att vi firade kungen och åt lite tårta ändå, haha.

Jag har praktiserat i 3 veckor nu. Shit vad veckorna har gått fort! Bara en kvar och sen är jag tillbaka i skolbänken. Två veckor skola och sen lov igen! Och på måndagen efter lovet åker jag till Stockholm och kollar på John Legend, ahhh!! Can't wait. Gud vad jag längtar. Då ska jag också spana efter Chris, haha. :) Jag vet inte ens hur han ser ut nu för tiden. Om han har kvar sitt långa hår eller ej. Vet ju att jag känner igen honom om jag ser honom men ändå, haha.

Nu måste jag smälta all fet mat jag ätit idag, bye!
Förresten, mamma tycker att jag ska ta med kebabrulle som lunch imorn. Nej tack mamma, haha.

Depends vårlack


Jag har alltid älskat Depend. Jättebra lack i perfekt storlek till ett bra pris. Depends vårlack har nu kommit till affärerna och jag är jättesugen på att köpa ett eller flera av dom. Något av de söta rosa på raden längst upp och ett av de mer flashiga färgerna på den nedre raden. 

Vilket tycker du är snyggast?

Hej

Här sitter jag och känner mig ganska risig. Försov mig imorse så jag har jobbat lite längre idag. Har varit trött hela dagen. Och nu är jag hungrig, och så känner jag mig lite skitig, haha. Risig som sagt. Planer inför kvällen är att lägga mig riktigt tidigt så att jag orkar gå upp imorgon. Det var allt för nu.

Dagens låt


John ME - Love Is My Drug
Man skulle ju kunna säga att låten är my drug för tillfället, haha. Klippet är från P3 Guld-galan då han sjöng den med självaste Amanda Jenssen. Det går rykten om att de två är tillsammans.

What a joy, what a life, what a chance!

Idag såg jag på Mamma Mia, för tredje gången sen jag fick den i julklapp. Och åh, den är så bra. Det går liksom inte att beskriva hur bra den är. Helt klart en av de bästa musikalfilmerna jag sett iallafall.


Without a song or a dance what are we?

Love is my drug, is my medicine

Idag har jag haft en bra dag. Gick mellan 8-14 ungefär, fick sluta en timme tidigare och det var skönt. Imorn går jag 7-13. Två veckors praktik kvar och sen är det skola igen. Jag längtar faktiskt lite, jag gillar ju faktiskt skolan. Det finns nackdelar med skolan såklart, men alla fördelar som finns också väger upp en hel del.

Nu när jag kom hem så var det första jag gjorde att städa! Jätteskönt att ha det gjort såhär vid fem redan. Då har jag tid att göra det jag vill nu hela kvällen. Wonderul. Hejdå!

För varje hjärtslag


Anna Järvinen & Annika Norlin - För Varje Hjärtslag
En svensk cover på Kleerups & Robyns With Every Heartbeat. I like.

Kvällsgott


Sitter här och äter nyponsoppa! Det kan vara det godaste mellanmålet (eller vad man ska kalla det) som finns. Jag skulle kunna leva på nyponsoppa en ganska så lång period tror jag. Mums!

Snart ska jag gå och lägga mig, så att jag orkar gå upp i morgon.

Abstinens!


En viktig (okej inte så jätteviktig direkt) regel när man praktiserar inom vård/omsorg är; använd inte nagellack. Det rent utsagt suger, faktiskt. Jag älskar nagellack och använder det jämt i vanliga fall, så det är jättefrusterande att under fyra veckor inte kunna använda det. Eller jo, ett lack har jag som räddar mig lite här. Ett ljusrosa från Mavala, som med ett lager iallafall ger lite glans. Det får duga så länge.


Räddare i nöden

E18

Hej där!
Jag kom hem för en stund sen, kikade i lite affärer med mamma. Hittade dock inte mycket, men köpte concealern som jag nämnde i inlägget här under. Har provat den och den funkar bra ensålänge iallafall, great! Men en sak var så konsigt nu när jag var inne på Kicks (där jag alltså köpte concealern). Jag skulle kolla efter löspuder bland de billigare märkena, men det var knappt så att jag hittade något! Hittade bara ett från Rimmel. Jättekonstigt tycker jag, trodde att det var vanligt med löspuder? I guess not. Ska kolla efter något annat puder nu nästa vecka, hade inte mer ork att leta nu.

Just nu sitter jag och väntar på mat, lyssnar lite på Detektivbyrån. Har Mysan i mitt knä. Hon löper och är lite småjobbig. Men hon är social iallafall, lilla katten. Hejs!

Makeup


Detta tänkte jag köpa imorgon! Löspuder från Isadora och en cover palette från Lumene. Tror att båda kostar runt 120 kr styck, om jag inte minns fel. Billigt och bra! Jag har inte kommit in i alla de dyra märkena, som Lancome, YSL, Clinque mfl. Jag har knappast råd att punga ut halva mitt studiebidrag på bara en sminkpryl, no no. Jag kör hellre på bra budgetmärken, som Maybelline, L'oreal + de här uppe!

Nu ska jag snart sova förresten, god natt på er.

I can still recall our last summer


Har blivit lite beroende av Mamma Mia tror jag.

Everybody knows

Besöksrekord idag! Konstigt med tanke på att det här är mitt första inlägg för dagen.

Så, lördag. Jag har dock inte gjort något idag. Eller jo, jag var på stan med mamma en snabbis tidigare. Hon hittade lite saker men inte jag. Provade olika slags concealer, ska köpa någon på Kicks imorgon. Ska kolla efter löspuder då också. Om ni vill veta, haha.

Nu ska jag fortsätta lyssna på John Legend, ciao!

With you


Justin Bieber, en 14-årig gammal kille som sjunger underbart bra. Lyssna bara.

Your smile and the sound of your voice


Amanda Seyfried är så sjukt vacker!
Trots att jag såg Mamma Mia så sent som förra veckan så känner jag att jag måste se den imorgon igen, eller på söndag.

Hej!

DET ÄR FREDAG! Hurra! Men den här veckan har faktiskt gott snabbt, för en gångs skull. Just nu sitter jag och väntar på mat och Let's Dance, och så lyssnar jag på Mamma Mia-soundtracket. Jag uppdaterar senare, efter Let's Dance. Åh förresten, mamma köpte en Ben & Jerry's åt mig! Gott. Half Baked.


I just can't get enough


Världens roligaste killar I tell ya!

Jag vill shoppa!

    

Alltså, ge mig sommarkläder! Snygga shorts, fina klänningar och coola kjolar är mina måsten i både vår och sommar. Här är lite kläder från H&M, Forever21 och Topshop.

Made In Sweden


Snart ska jag lägga mig i sängen och se på Made In Sweden. Såg på första avsnittet förra veckan och fastnade direkt! Se på det du med vettja, haha.

"TV6 is taking over klockan åtta"


Haha vad ska man säga? Erik och Mackan, de är bara bäst.
Svengelska är något av det roligaste som finns också.

Early morning

Skulle ladda min iPod. Stoppade in sladden från datorn men så händer det inget. Kollar på min iPod och ser att den har hängt upp sig. Det går inte att göra något med den. JAG BLIR GALEN!!!!  Faaaan också. Fan.

Beautiful music

Nu ska jag lägga mig och lyssna på underbar musik. God natt!


Baby we're so high, walking on clouds

God kväll på er. Sen jag "skrev" sist så har jag "jobbat" några lugna timmar, mellan 15.25-19.25 eller nåt. Att jobba kväll var inte så jobbigt som jag trodde, morgondagen då jag jobbar 8-15 kommer vara betydligt jobbigare. Men då kommer iallafall min lärare Anita och hälsar på, great. Jag saknar förresten skolan lite.

Just nu sitter jag och lyssnar på John Legend och dricker isvatten. Snart ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorn.


Hello there people


Jag är inte på blogghumör idag, tyvärr. Här är ett klassiskt klipp från Boston Tea Party med Filip & Fredrik.

Håkan = Kärlek & Sommar




Lyssna inte på de här låtarna om du längtar efter sommaren. Jag råkade tyvärr göra det. Gud vad jag längtar till sommaren nu...jag får stå ut i 4 ½ månad till I guess.
Nu blev det tre Håkan-låtar på en dag, sorry! Jag ska försöka variera mig resten av veckan, haha.

Nu är jag hemma!

Jag fick faktiskt sluta nästan en timme tidigare, helt underbart. Jag har alltså bara jobbat i 3 timmar idag, och i princip halva den tiden satt jag med gamlingarna när de spelade bingo. När jag satt där kunde jag inte låta bli att tänka på klippet från 100 höjdare där Filip och Fredrik hälsar på Kattkvinnan, och så sitter de med henne när hon spelar bingo. Och så får hon bingo och ropar "mjau!", haha! Så sött. Jag kan ju lägga upp klippet här under så får ni se själva.



Bloggar mer senare!

Håkan


Jag vet ett berg dit jag brukade gå
det är så vackert där,
nästan som en tavla
nästan som en tavla över rätt och fel
för man ser gårdakvarnar men
man ser skiten med
.
Nu drar jag iväg på praktik, ciao!

Nämen god morgon

Hej! Idag har jag fått sovmorgon, väldigt skönt. Har sovit hela 10 timmar inatt, det är ovanligt att jag sover så länge på vardagar. Det skulle vara ganska omöjligt för mig att göra det varje morgon, för då skulle jag vara tvungen att gå och lägga mig typ halv nio på kvällen, haha. No no, det skulle inte funka. Däremot så skulle det nog funka att gå och lägga sig runt halv tio varje kväll kanske. Eller  nåt. Nog talat om sömn nu, haha. Jag är ju faktiskt vaken nu.


Dagens frukost. Macka, riskakor, äpple och chailatte. Mumsigt! Att äta frukost är också en sak som jag är ganska dålig på. Äter iallafall inte mycket frukost. det blir oftast bara en macka och något att äta. Jaja, ska sluta babbla nu. Ska fixa i ordning mig lite mer och sen ta det lugnt tills jag ska dra. Jag börjar inte förrens om 2 timmar nästan.

Usch och fy

Har haft en så sjukt tråkig dag. Det är lika bra att jag går och lägger mig, ska lyssna på Pang Prego i iPoden.


God natt!

Har du tråkigt?

Gör som jag, kolla på Erik & Mackan! Är tyvärr inne på det sista avsnittet av Hela och rena, tråkigt. Vad ska jag sysselsätta mig med när det 45 min-långa avsnittet är slut då? Ingen aning.


Love

Jag hatar fisk


Pang Prego i ett nötskal kan man säga. Lyssna!
(Personligen så älskar jag fisk, haha).

Lite åsikter om P3 Guld

Såg precis klart på P3 Guld 2009, alltså P3's egna musikgala. Eftersom att jag är världens största musiknörd så måste jag såklart kommentera denna gala lite. Först och främst så hade den en av de bästa värdarna man kan ha på en gala, nämligen Anders Johansson. Han är så charmig och rolig! Östgötska måste vara din roligaste dialekten som finns alltså, haha.

Lite om årets vinnare. Det viktigaste priset måste ju ha varit årets artist, som min nuvarande favorit Håkan tog hem.  Årets grupp blev Johnossi som jag inte har så stor koll på, men det lilla jag har hört tycker jag om. Jag var ganska osäker på vem som skulle få priset för årets låt, men det tog Markus Krunegård hem. Jag Är En Vampyr är rätt uttjatad tycker jag faktiskt, men grattis antar jag. Årets nykomling, Lykke Li? Nej nej nej. Jag har ganska mycket emot Lykke Li faktiskt. Hon är alldeles för speciell (eller ja snarare konstig) för min smak. Hon har bara några få bra låtar och jag tycker att Amanda Jenssen kunde ha fått priset istället. Guldmicken (årets liveakt) fick fina Håkan, så han fick två priser på galan.

Alltså, hur kunde både Veronica Maggio och Amanda Jenssen (precis som på Grammis) gå hem utan priser? Jag fattar det inte. Speciellt Veronica som är en av Sveriges bästa artister.  Tråkigt. Undrars om Veronica var nominerad till någon Rockbjörn, jag minns inte riktigt. Jag vet iallafall att Amanda är det, och om hon och Veronica inte vinner någon Rockbjörn heller så vet jag inte vad det är för fel på musiksverige riktigt.


Nu kan du få mig så lätt

Jag har verkligen hamnat i en Håkan-period nu alltså. Det känns också som att hans konsert i Västerås i slutet av februari är något som jag kommer ångra om jag missar. Någon som vill med? Haha! Nej då, jag vet nog vem jag ska fråga.

Jag kom hem från praktiken för en timma sen ungefär, och gud vad trött jag är! Kan säga att jag verkligen är glad över att det var min enda helg. Tyvärr så var inte det här den enda dagen som jag jobbar 8-16, det kommer jag göra fler dagar. En del dagar går jag till och med 7-16! Väldigt jobbigt I have to say. Men jag får stå ut i tre veckor till, det ska jag nog klara.

I mitten av en Hurricane


Så sent som nu så har jag förstått det riktigt fina med Håkan Hellström. Bättre sent än aldrig.

Alright

Nu har jag ändrat designen en del. Fixat en header och tagit bort bakgrunden och så. Vad tycks? Jag blev själv rätt nöjd. Känns nice med en riktigt header, har ju inte haft det på den här bloggen innan. En bild på mig, en bild på höstlov, en bild på Lars och en bild på utsikten från mitt fönster. I like it.

Ikväll blir det fredagsmys med Let's Dance och så blir det sängen direkt när det är slut. Måste upp sju imorgon och sen dra till praktiken, blah.

Skänk en slant!


Min lilla sparflaska är hittills värd 160 kr. Bara ca. 4800 kr kvar så har jag råd med en Nikon D60 + 18-55mm objektiv.

What's the name of the game?


Love it!! Mamma Mia är underbar.

Kärlek!!


Åh vad jag älskar Anders Bagge! Klippet är från programmet Made In Sweden som började visas igår. Någon som såg det?

Dagens

Dagens humör: Glad.
Dagens mående: Inte så värst bra. Tjejsjukan.
Dagens borde: Inte sitta mycket vid datorn idag och istället läsa.
Dagens frisyr: Det står åt alla håll
Dagens klädsel: Har bara en stor t-shirt på mig just nu, haha. Måste slänga på något mer.
Dagens planer: Inga speciella.
Dagens materiella vill ha: En Nikon D60
Dagens längtan: 2 mars, John Legend!
Dagens fundering: Var ligger landet där man böjer bananerna?
Dagens beroende: Sötsaker och roliga filmer
Dagens tråkigaste: Att jag sov länge och missade Vakna med The Voice.
Dagens roligaste: Pang Prego!
Dagens middag: Jag har ingen aning vad det blir faktiskt
Dagens låt: Den här

Poladroid

Någon kanske har råkat se Sandra nämna det här programet i sin blogg. Det är ett jättefint program där man kan göra sina egna bilder till polaroidbilder! Här är några bilder jag har fixat med hjälp av det. Eller tja, det är ju programet själv som gör bilderna. Men ni förstår vad jag menar. Ladda ner Poladroid här.


John Legend


Oh Laura


Lars


Kent


Jag

Nu säger jag god natt. God natt!

10 av mina absoluta favoritlåtar: 5


Det bästa sättet att beskriva den här låten är egentligena att lägga upp texten till den. Så tryck på play, skruva upp volymen och läs texten till låten.

Love is a crime
It breaks the world’s laws
It makes you feel so fine
It doesn’t see any flaws
And if you were tense before, now it won’t be long
Before the beams of your lover’s moon heart will make you strong
And the will in you that used to howl to the distant moon
Is now pregnant with words on a summery afternoon

Love is a chime
Between body and mind
It takes hold of your time
It makes you want to be kind
And if you were a killer and a thief before this time
Now you might find release of a different kind
And if you want, now is the time to move on
No one knows better than a thief to move on

Riding on a wave which helps to keep the past behind
We meet on the edge of a bridge up in the summer sky
Fighting for a better mankind, start with yourself
Fragile is the world’s illusion, like an egg shell – but also stone-thick hard

Love makes you blind
It makes you want to lose your mind 
It makes life worthwhile
Even if it’s only for a while

Even the greatest man on earth, he will need his share
And if you didn’t get much you might hallucinate that you don’t care
All the sorrow of the world contained in a lonely cup
Love could drink it all without spilling a single drop


Oh, console, console
Nothing plays a role
Console, console
Nothing makes me whole
Console

Anna

Anna Bergendahl var inte direkt någon av mina favoritpersonligheter i Idol 2008. Men damn vilken sångröst hon har. Den är så bra att jag vill ha den på skiva, nu!






Listen to your heart baby, that's a good start baby

Hej!
Kom hem från praktiken för ett tag sen. Gick bara 5 timmar idag och det var skönt. Imorgon har jag sovmorgon till 12 och går bara i 4 timmar, vilket också är väldigt skönt. På fredag blir det ännu skönare, då är jag nämligen helt och hållet ledig! Jobbar dessvärre på lördag, mellan åtta och fyra. Mindre bra.

Top Model börjar snart och det ska jag se på. Sen ska jag läsa lite och se på film. Ska lägga mig tidigt. Eller nej det behövar jag ju inte, börjar ju som sagt 12 imorgon! I like it.

Någon gång måste du bli själv

Hej där. Det har varit dåligt med bloggande känner jag, har helt enkelt inte haft tid. Dels försöker jag lägga mig tidigare om kvällarna, och så försöker jag också att sitta mindre vid datorn. Det går rätt bra med båda faktiskt. Nu när jag skrivit klart detta ska jag faktiskt krypa ner i sängen. Ska lyssna på Pang Prego, världens bästa radioprogram som jag har lyssnat på väldigt mycket de senaste dagarna. Jag har alla avsnitten på iPoden, prenumererar på de genom podcast i iTunes. Underbart! Att Jesper Rönndahl är en favorit har jag väl nämnt här, eller? Han är helt underbar iallafall. Skånska komiker är the shit.

Gonattvisa of the day

Säkert! - Någon Gång Måste Du Bli Själv

Haha!


Kärlek till David och Soran.

Bonjour!

Gårdagen var rätt fullspäckad kan man säga. Mamma fyllde jämnt nummer nu i veckan så det kom lite släkt och firade henne. En trevlig kväll blev det, vilket resulterade att man blev väldigt trött när alla gått hem och därför gick och la sig på en gång. Eller ja, de andra i familjen gjorde det, inte jag. Haha! Jag satt uppe ett tag till, gick väl och la mig runt två tror jag. Sov till elva. Snart ska jag äta frukost.

Vad händer idag? Jag har faktiskt lite saker att göra. Inga stora grejer precis, men ändå saker att göra liksom. Städa lite, duscha, fixa lunch till imorgon. Bättre än att inte ha något alls att göra. Senare ska jag se klart på Amelie Från Monmartre som jag helt glömde bort att göra, och så ska jag även se på Mamma Mia.

"Vad är kötte?"


Jag gjorde den här i torsdags, en video med lite blandade roliga klipp med Kevin.
Skratta med honom, inte åt honom. ;) Nu ska jag sova!

We're the girls le disko


Nu går jag och min iPod och lägger oss, god natt!

The lonely journey called life

Jag kan ju faktiskt berätta vad som hänt de två senaste dagarna. Ja, min praktik började ju igår. Är riktigt nöjd måste jag säga. De som jobbar på min avdelning är helsköna, haha. Bra arbetskamrater är ju jätteviktigt, så de här veckorna kommer jag ha riktigt bra sådana. Tanterna på avdelningen är också mysiga, alltså pensionärerna. Så den kommande månaden blir nog rolig.

Vi storhandlade idag eftersom att det kommer släkt imorgon. Igår fyllde nämligen mamma år! Så det kommer släkt hit imorgon, kul kul. Efter storhandlandet så smet mamma och jag in på Kicks en snabbis, och rean var fortfarande i full gång! Blev överlycklig när jag hittade de två sakerna här under.



Lösnaglar! Inte så fina på bild men väldigt snygga in real life, 39 kr gick de på. EasyLooks gick endast på 19 kr, vanligtvis brukar de kosta runt 60 kr så det var ett bra köp. Lösnaglarna drar jag på efter praktiken och EasyLooks tänkte jag prova på imorgon. Småsaker som dessa förgyller verkligen vardagen, haha!

Min kväll


Let's Dance och Maltsesers, yeah!

Fredag med mys




Mysigt med tepåsar med ordspråk på. Lägg märke till att det stor blogg på muggen.


Marilyn Monroe sitter ovanför datorn just nu. Hon satt från början ovanför sängen bredvid en annan MM-tavla, men ramlade ner mitt i natten för någon dag sen. Fast jag vaknade inte ens av det, haha. För tillfället är den bosatt ovanför datorn som sagt, ser ut som någon slags jungfru Maria? Haha.

Jag och min bror tänker verkligen...inte

Jag: Du vet han som säger "Jag hatar snigel", det är Mackan!
Bror: Från Erik och Mackan?
Jag: Ja.
Bror: Så han har rösten för Nasse?
Jag: Nej, Bamse.

Jag tycker att meningen prata utan att tänka passar in ganska bra här.

"Åh vad roligt det ska bli!"


Mackan är så bra på att imitera Björne, och Vanheden!
Ni har väl hört Mackan imitera Björne i P3 Deluxe?

All I wanna do is make love to you


Kärlek till Kevin. Speciellt när man inte kan sova (fast jag ska försöka igen nu).

Tre stycken "ge mig"


Ny mascara
Jag har tappat bort min ganska så nya mascara, den är spårlöst försvunnen! Därför behöver jag en ny. En volym-mascara ska det vara, kanske denna från Maybelline.


Lösnaglar
Det är så fint! Haha jag glömmer aldrig första gången jag hade lösnaglar. Jag fick dra på mig mjukisbyxor bara för att jag inte kunde knäppa byxorna med de där långa naglarna, haha! Men jag lärde mig det sen, som tur var. Måste köpas efter praktiken.


Parfymer
Kikade på rean på Yves Rocher och hittade den gula. 100 ml parfym som luktar päron, för 49 kr! Låter underbart. Parfymen bredvid, med cocos-doft, var tyvärr inte på rean. 100 kr går den på, helt klart värt ändå. Synd att jag inte har pengar nu bara, haha. Synd också att jag har parfymer så det räcker i minst 5 år framåt.

Mina sjuka drömmar

Måste förresten berätta om mina drömmar som jag hade i natt. Minns att jag hade två olika

Den första var att jag och alla niorna från min förra skola hade åkt iväg till någon stor stad i England tror jag. Inte London, men någon annan av de större. Vi bodde på något stort hotell där, jättestort. Och vi skulle iväg till något ställe och kolla på något tror jag, minns inte exakt. Jag såg Danny där och började hänga med honom, haha! Men sen skulle han och jag tillbaka till hotellet, men vi gick vilse. Virrade runt i varuhus och kontorshus (konstigt att vi inte hittade till hotellet) och jag gick runt och tänkte "det här ska jag skriva om i bloggen sen, ja att jag faktiskt gick vilse här med Danny", haha! Helt konstig dröm.

Fast den sista drömmen var ännu konstigare. Jag var i en utomhuspool med Kevin, Alice och Robin Bengtsson tror jag. Robin  var det konstiga med drömmen drömmen. Jo, för han var en guldfisk! Helt weird, haha. Och hur visste jag att det var han? Jo, för Kevin och Alice började sjunga någonting, och då stämde guldfisk-Robin in i sången också. Jag filmade det där med mobilen och sa att jag skulle lägga ut det på youtube. Synd att jag sen vaknade och insåg att jag varken kunde skriva om mitt äventyr med Danny i bloggen eller lägga ut Robin Bengtsson som fisk på youtube.


Nästan precis såhär såg Robin ut, lite röd-orange.
Haha, kan inte låta bli att skratta när jag tänker på det!

Name that cheese!

Haha sitter även idag och ser på Erik & Mackan, dom är så underbara. Man kan se hela avsnitt av Hela Och Rena på TV6's hemsida, så kika in där om ni inte vill vara olagliga som jag.

Om någon timme ska jag få ett samtal av My, och då ska jag bege mig ner till stan där vi ska ta en fika. Henne har man inte träffat på hela lovet så det ska bli trevligt. Får se vad vi gör efter det. Imorn så är lovet förresten slut för min del, för då ska jag börja praktisera. I 4 veckor ska jag praktisera på gruppboendet Sorbygården i Munktorp.  Att jobba med äldre är ingen framtidsplan för mig direkt men det ska nog bli kul att praktisera där.

Nej nu blir det mer Erik och Mackan, hej!

Erik & Mackan!

Åh vad jag älskar dom, världens skönaste killar! Kolla in de här klippen och skratta lite.






(haha ja, detta är Erik)

I think I've stumbled on a goldpot

Önskar jag kunde säga att jag har gjort något idag, men icke sa nicke. Jo en sak har jag gjort, frusit! Dels så är det ganska kallt både ute och här inne i mitt rum (mitt element är jättekonstigt), plus att jag tror att jag håller på att bli sjuk. Hemskt.

Nu ska jag gå och poppa popcorn och sen lägga mig i sängen och se på film! Tänkte kolla på Amelie Från Monmartre, har inte sett den innan så vi får se om den är bra eller ej. Ha det bra.


I <3 Kevin

På Kevins hemsida så finns det såklart merchandise att köpa, och det finns bland annat tröjor som det står "I <3 Kevin" på. En sån vill jag ha! Det går ju bara inte att inte älska honom. Eller jo det är klart det går, fast för mig går det inte. Haha. Anyway. När jag ser honom live (som jag lär göra i vår eller något) så måste jag köpa en sån tröja. Då ska jag bära den med stolthet, haha! Lilla fina Kevin.


(tryck på bilden)

Måndag ja

Vaknade runt halv elva, och bara lite mer än en timme senare så ringde Sandra och frågade om jag ville ses. Självklart ville jag det! Vi gick runt på stan, fikade och käkade pizza. Sen drog vi hem till henne ett tag och sedan avslutades dagen med bio. Vi såg på Allt Flyter, helt okej svensk film. Tack för idag Salkooo!



Nu ska jag se på film igen och sen läsa lite innan jag går och lägger mig. Good bye.

<3


Har jag sagt att jag älskar John Legend?

Hur jag gör min chailatte

Istället för att bara göra ett inläg där jag skriver "nu sitter jag och dricker chailatte" så kan jag ju också berätta hur jag gjorde den, för de som inte vet. Jo, såhär gör du;


Du tar en mugg (jag tog en lattemugg, men en vanlig går bra också) och stoppar i en påse chaite i den. Eller ja, om du har löst chaite så lägger du i en tesil fylld med te. För den som inte vet så är chaite ett indiskt te som är gjort på kanel, kryddnejlika, kardemumma och ingefära.


Sen häller du på vatten, men spara plats till mjölken.


Nu ska du skumma mjölk! Häll upp lite mjölk i en bunke eller något, och skumma det med en mjölkskummare.


Såhär skummig och fin blir mjölken efter en stunds skummande.


För att få latten söt så kan du ha i sånhär muscovadosocker, som är ett slags råsocker. Du kan självklart ta vanligt råsocker eller bara bitsocker eller nåt istället. Men allra godast blir det med muscovadosocker.


När du hällt i sockret så lägger du på mjölken med en sked. Nu kanske latten ser färdig ut, men icke. En sak fattas. Vadå, kan man fråga sig.


Jo, svaret är kanel! En jättefin slut-touch. Nu är latten färdig, dags att njuta lite!




Favoritlåtarna idag


Beyoncé - Halo


Danny - Turn Off The Sound

Jag skriver lite om signeringen senare!

Signering


Snart ska jag bege mig mot Tuna Park där jag ska träffa dessa underbara idoler! Känns dock lite konstigt att gå på Idol-signering när det nästan var en månad sen Idol-säsongen slutade, haha. Men det ska bli jättekul att träffa dom, speciellt fina Kevin.

Who said I can't wear my Converse with my dress?


Demi Lovato - La La Land
Favoritlåten idag! Fan vilken starpower hon har, lilla tjejen. Okej, hon är lika gammal som mig, men ändå. Grym är hon.

Me and my new best friend


Yes, jag ska börja låna böcker på bibblan igen. Som sagt så är ju ett av mina nyårslöften att jag ska läsa fler böcker, minst ett i månaden. Fast jag kom på en grej, och det är det att jag har skulder på mitt lånekort. Jag har alltså lämnat in böcker för sent och därför fått böter för det. Har man över 50 kr i böter får man inte låna förrens man betalat tillbaka. Jag har dock ingen aning om hur mycket pengar jag har i skuld, antar att jag får ta med en 100-lap till bibblan någon dag och kolla.

Kom väldigt gärna med boktips!

Jag är inte så kräsen


Mitt smink idag;

Foundation - Loreal
Mascara - Veckorevyn
Foundationsvampar - Lindex
Borstar - Lindex
Puder - Gekås (köpt för 10 kr)
Rouge - Veckorevyn
Concealer - Maybelline
Bruna ögonskuggor - Veckorevyn
Kajal - Isadora
Guldögonskugga - Frida
+ läppstift från Lumene som är ej på bild

Jag är långt ifrån kräsen vad det gäller märken och så. Bara det är bra grejer så är jag nöjd!

So Small


Skulle inte påstå att jag är ett jättestort fan av Carrie Underwood, men den här låten är jättebra!

Today


Tror inte att jag har lagt upp någon bild på mig i den här bloggen. Eller har jag? Nej jag vet inte. Här är en iallafall, som jag nyss tog. Med min kofta från Lindex

Vad händer idag då? I wish I knew that, haha. Jag har ingen aning. Antagligen ingenting.

En väldigt tråkig nyårsdag

Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Eller jo, jag har städat. Annars har jag inte gjort något speciellt alls. Mycket tråkigt. Jag hoppas att jag gör något resten av lovet.


Anders & Måns. <333

10 av mina absoluta favoritlåtar: 4


Rise Against - Swing Life Away
Detta är en låt som jag väldigt ofta får på hjärnan. Jag vet inte hur många gånger jag kommit på mig själv med att tyst sjunga "am I loud and clear, or am I breaking up..." Låten är akustisk och helt underbar.

RSS 2.0