Talented

Två talanger. Justin och Dan. 15 och 21 år gamla. Båda gillar Chris Brown och båda är helt grymma på att sjunga. Amazing. Lyssna bara.




All my life I've prayed for someone like you


Perfekt låt att lyssna på när man är kär, kort och gott.

Hemma

Att plugga är faktiskt lättare och roligare när man är två. Men ibland kommer man av sig, haha. Iallafall när det gäller katter, kor och för höga byxor. Eller hur My? Haha!

Nu är jag hemma då. Eller ja, har varit det ett tag. Har käkat både middag och lite glass, mums! Har nationellt prov i svenska imorn så jag ska väl lägga mig skapligt tidigt så att jag är utvilad. Funderar på att äta gröt eller nåt till frukost imorn, så att magen slipper skrika efter mat i onödan. Man blir kanske lite piggare av det också.


Det här är för övrigt den absolut roligaste videon just nu!!

Plugga plugga plugga

Försökta plugga lite nu när jag kom hem. Det funkade inte. Så jag ska dra till My och plugga med henne istället, det är nog lättare om man är två.

Mina individuella val

Vi fick veta vilka kurser vi ska läsa i våra individuella val i tvåan. Vi fick välja kurser nu i vintras och nu fick vi veta om vi fick kurserna vi ville ha. Jag hade valt franska som första val, vilket jag ångrade efteråt. Jag har nämligen märkt att språk och jag inte är bästa vänner direkt, om det inte gäller svenska och engelska alltså.

Som andrahandsval hade jag valt djur, natur och miljö, eftersom att det intresserar mig och det kunde vara skönt att läsa något som inte alls har med omvårdnad att göra. Så min tanke var att ta det om jag nu skulle få franska. Men så kollade jag vilka kurser jag fick, och det visade sig att jag hade fått mina två tredjehandsval istället. Lite synd eftersom att jag gärna hade velat läsa DNM-kursen. Men det får jag väl göra senare kanske.

Den första kursen, som börjar direkt i höst, är företagsekonomi. Målen för den kursen är bland annat att man ska känna till grundläggande villkor för och begrepp inom inköp och försäljning och ha kunskap om ekonomisk planering och uppföljning för privatpersoner och företag. Ingen livsnödvändig kurs, men helt klart bra att ha gjord. Kursen som jag läser nästa vår är rättskunskap. Rättskunskap är läran om juridik, om lagar, domstolen med mera. Tror att det kan bli intressant. Om jag nu inte skulle gilla någon av kurserna så är det lätt att byta såklart.



Oj, vad långt det blev. Haha. Nåväl, någon av er brydde sig säkert.

Hihi!


Har ni sett min nya design? Jag älskar den! Tack Emma, den blev precis som jag ville. :)

Och nu när jag äntligen har en fin design så måste jag ju ta bloggen mer seriöst, faktiskt. Jag återkommer senare!

Monday morning mix

Tryck här om du har Spotify. Lyssna på min måndagsmixmed låtar som
både peppar och lugnar ner än, på samma gång! Ha en bra måndag, puss.

Obstacle

Hej! Den här förkylningen tar kol på mig! Usch usch. Har alltså varit hemma idag med. Jag glömmer jämt att det är sjukt tråkigt att vara hemma och sjuk. När man är frisk tänker man "åhh tänk om man var sjuk så att man fick vara hemma". Men vadå, det är inte precis kul. Det är skönt att vakna, inse att "nej, jag är för sjuk för att gå till skolan idag" och sen kunna somna om. Men sen när man vaknar, då är det inte kul längre. Kom ihåg det nästa gång du önskar att du vore förkyld!

Imorgon har jag nationellt prov i engelska, så då ska jag iallafall till skolan på morgonen och göra det provet. Om jag mår lika dåligt imorn så drar jag hem efter det. Mår jag bättre så blir jag nog kvar i skolan.

Är förresten ute i Munktorp nu. Men ska snart in till stan igen, för jag glömde datorsladden och mitt busskort. Ska få pappa att stanna vid nån mack eller nåt så att jag kan köpa mineralvatten eller nåt till provet imorn.

Bye! *atchoo*

Can I get some satisfaction?


Kort filmsnutt från konserten. Snart två månader sen (?!). I miss it!

God dag

Ja, jag är hemma idag med. Näsan snorar och halsen är värre. Mitt huvud sprängs snart. Åh, det är inte kul att vara sjuk. Men att vara hemma och ta det lugnt är faktiskt rätt skönt. Men man känner ju sig lite slö när man är hemma två dagar från skolan, och sen att man har helg två dagar sen också. 4 dagars ledigt på en vecka. Aja, är man sjuk så är man.

Drack precis upp mitt honungsvatten. Jag dricker det typ hela tiden, haha. Honugen är snart slut till och med. Halstabletterna med.  Waah någon måste handla åt mig!

Dagens låt


John Legend - Out Of Sight

Sommarklädd


Denna outfit skulle man ju inte tacka nej till direkt!

T-shirt: Gina Tricot
Shorts: Gina Tricot
Solglasögon: Wayfarer
Armband: H&M
Väska: Forever21
Nagellack: Forever21
Skor: Converse




Tisdag

Hej bloggen. Jag är hemma idag, för jag mår som sagt inte så bra. Halsen är en riktigt pain in the ass just nu. Försöker lindra den med halstabletter och honungsvatten, går inte så bra som jag vill. Men jag kämpar.

Dagen har ensålänge bestått av sömn, Guitar Hero och lite musik. Andra saker som skulle behövas är pluggande och städning av mitt rum. Plugga ska jag snart göra, vi får se när jag tar i tu med städningen. Jag ska även försöka få i gång  bloggen igen, den har ju varit så död nu i april. Tänkte skriva minst ett inlägg till idag.

Puss!

Set me free

Jag mår inte bra alls just nu.Trött, hängig, dåligt humor och dessutom sjuk. Nästan iallafall. Börjar bli sjuk kan man säga. Inte det minsta roligt. Är glad att ha bara hade två lektioner idag + sovmorgon så att mådde någorlunda bra imorse iallafall. Eller ja, halsen mådde inte bra imorse. Usch, vilken smärta. Vill inte bli sjuk. Men det kommer jag bli, känner jag.

Nej, nu blir det mer John och så ska jag hämta glass!

"Låt som hönor"


Haha, mina roliga grabbar!

Är det fredag eller lördag?

Fredagar brukar ju bestå av både pluggande och slappande. Det gjorde det ju igår, för då var det ju fredag. Men den här dagen kommer också bestå av plugg och slapp. Är det verkligen lördag idag? Ja. Jag sa ju nu i veckan att jag inte pluggar på helger, men jag känner att jag är illa tvungen just nu. Ska plugga 6 sidor eller nåt kanske. Låter nog inte mycket, men det är alltså 6 A4-sidor som är fulla med meningar på teckenspråk som jag ska träna på. Inte kul.

Jag får väl göra som jag gjorde i torsdags, lyssna på John Legend. Det funkade ju rätt bra. Jag ska göra det mätt också, ska äta nu.

The soundtrack of my life

Såhär går det till:
1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

Öppning:  For The Sun - Amanda Jenssen
Vaknar upp: Greetings From Space - Amanda Jenssen
Första dagen i skolan: Stepping Stone - Duffy
Förälskar sig:  Green Light - John Legend feat. Andre 3000
Slagsmål:  Jennie Let Me Love You - E.M.D.
Gör slut:  Born For This - Paramore
Bal:  Chasing Pavements - Adele
Livet:  Release Me - Oh Laura
Nervsammanbrott: How To Rob A Bank - Vincent
Åker bil:  Kom Igen Lena! - Håkan Hellström
Tillbakablick: It Don't Make Any Difference To Me - Kevin Michael feat. Wyclef Jean
Bröllop: What A Wonderful World - Michael Bublé
Födsel av barn: More Than I Do Now - Kevin Borg
Avgörande strid: I Wonder Who Is Like This One - Hello Saferide
Dödscen:  The End - Laleh
Begravningssång: Across The Lines - Tracy Chapman
Eftertexterna: My Doorbell - White Stripes

Neverending skämt om Anna Book


Thomas: Hon är inte tjock.
Tobias: Hon är korpullent, trind, hon är inte tjock.
HAHAHA, så elakt men samtidigt så hysteriskt roligt.

Jag mår pissdåligt

Känner mig så stressad just nu. Har prov att plugga på, till tisdag. Det låter ju som att det är ett tag kvar, 5 dagar är det ju till dess. Men 3 av de är ju helgdagar, och jag pluggar aldrig på helger. Det känns inte rätt, har man inte helg för att man ska slippa skolan några dagar? Mamma tar ju inte maskinen på Volvo hem när det är helg, eller hur? Så nej, plugga i helgen tänker jag inte göra. Så jag har idag och på måndag på mig kan man säga.

Lyssnar på John just nu, honom går det att lyssna på i alla situationer. VIlket humör man är på.

You're like an indian summer in the middle of winter


Har haft den här på repeat på iPoden en hel del den senaste tiden, älskar den. Videon är fin och sorglig, titta på den vettja. Matt Dallas från Kyle XY är förresten med i den. Ännu en anledning att se den.

Världens gladaste maltes


Yes, här har ni honom. Och mig! Var på hans konsert idag med Josefin, vi hade görkul. Roligast var såklart att träffa Kevin. :) Han är så snäll och glad. Sötnos.

Den här veckan ska jag vara aktiv, jag lovar!! Puss och god natt.

Design

Har suttit och grejat med designen en del idag. Det vill inte bli som jag vill, irriterande. Sen att jag inte är så bra på webdesign kan ju vara en grej också, haha. Någon får gärna hjälpa mig.

Underbar underbar underbar

Märkte precis att jag använder det ordet alldeles för ofta här på bloggen. Påminn mig om att variera mig.

Seg start på påsklovet

Påsklovets första dag har bestått av sömn. Sov inte speciellt länge nu i natt, men efter lunchen idag sov jag nog iallafall 3 timmar. Så går det när man är här ute  i Kärrbo (där mammas kille bor).

Nu är ju våren här, äntligen. Känner att jag måste ta vara på både våren och sommaren i år, vilket jag inte gjort på ett tag känner jag. Inte så bra start där med all sömn, men ändå. Nu kör vi!

How can I go on with a hole in my stomach?

Nu i veckan så  bestämde jag, mamma och hennes kille att vi ska åka till Stockholm en sväng nu på lovet, mellan onsdag och torsdag. Bestämde att vi ska gå på Naturhistoriska Riksmuseét ett tag, men vad ska vi göra mer? Jag upptäckte snabbt att Maia Hirasawa ska uppträda på Chinateatern just på onsdagkväll. Frågade om de andra var intresserade av det och ja, det var dom! Wonderful.


And now you're gone, there's like an echo in my head


Underbart.

RSS 2.0