One last cry


Finaste låten idag. Tack Linnea. :)
God natt alla.

You rock my world

Idag är det tooorsdag, ännu en dag närmre helgen. Vad ska jag göra i helgen kanske någon frågar sig i detta nu. Jo på fredagen tänkte jag kolla in Köpingsyran lite, med marknaden och karusellerna och det. Sen på lördagen drar jag in till Stockholm för den årliga standupfestivalen Skrattstock. Kolla in deras hemsida för info och schema.

I detta nu väntar jag på mat. Vi skulle beställa mat från Pizzeria Babylon, men jag är inne i en nyttig period så jag tog en sallad. Känner mig riktigt sugen så jag hoppas att maten är här snart.


Grym låt.

En lite gladare uppdatering

Jag mår bättre nu, såhär 12 timmar senare. Alla vaknar ju på fel sida av sängen då och då, och idag var det visst min tur. Iallafall ett tag, det gick över innan lunch nån gång. Stängde in mig i min iPod ett tag, kan vara dels det som hjälpte. Musik och dess helande kraft alltså, det är nästan sjukt. Eller hur?

När jag kom hem efter lite pluggande och annat med My så skulle jag ladda min iPod lite. Stoppar in sladden i iPoden men det händer inget på skärmen. Väntar en stund, händer fortfarande ingenting. Trycker på knapparna på den lilla musikmaskinen men inget händer. Rycker till slut ur sladden, men då händer det fortfarande absolut ingenting. Sådär har den varit sen dess, väldigt frustrerande. Men det har faktiskt hänt innan, och då var det bara att låta den ligga tills batteriet tog slut. Då kunde man ladda den och sen fungerade den som vanligt. Hoppas att det går nu med, det hoppas jag verkligen.

Nu ska jag nog sova, god natt på er!

Morgon

Har varit vaken i tre timmar. Är på väldigt dåligt humör. Inget jag kan rå för så det får alla acceptera idag. Jag är ju inte det speciellt ofta så. Aja, back to work. Eller school.

If you catch me dreaming, please don't wake me 'till I'm done


Jag har hittat ny bra musik, tack vare Christoffer. Anthony Hamilton är grym!

Pass me over

Oy mates! Denna tisdag har spenderats i Leksand, på en folkhögskola för döva. Jag läser ju som sagt teckenspråk och åkte till Västanviks folkhögskola med alla på skolan som läser det. Där borta gick vi på en föreläsning, lyssnade på tolk-treorna och kikade in i SVT Teckenspråks studio. Det var en okej dag, bussresorna var däremot roligast! Speciellt hem när vi var så trötta, haha.

Imorn är det en jobbig skoldag, går från 8.15-15.30 i princip. Inte kul!! Men man får stå ut när det endå är så kort tid kvar i skolan...17 dagar kvar till skolavslutningen! Med helger och så inräknat då.

Veckans bästa låtar


(klicka på bilden om du har Spotify)
Jag älskar min blandade musiksmak. Den är bäst!

Bilder från idag








Jag och min man, haha! Han är så fiiin.

Sunshine

Vid 14.27 ska jag ta tåget till Arboga. Där ska jag möta Jossan och umgås med henne ett tag. Sen drar vi till Pingstkyrkan och lyssnar på Mr Hiding. Åh vad roligt!!


Firefox

Jag brukar alltid använde Mozilla Firefox som webbläsare. Provade vanliga Internet Explorer och såg att bloggen inte alls såg lika bra ut när jag använde det. Det var dålig kvalité på bilder och så bland annat. Så bara så att ni vet, bloggen ser allra bäst ut i Mozilla Firefox!

Musiklek

Skriv tolv av dina favoritband/artister: 
                                                                                                                                                                                                             
1. John Legend                                                                   
2. Oh Laura
3. Maia Hirasawa
4. Håkan Hellström
5. Michael Jackson
6. Veronica Maggio
7. Hello Saferide
8. Christoffer Hiding
9. Lars Eriksson
10. Säkert!
11. Amanda Jenssen
12. E.M.D.

Skriv en bra låt av var och en av de tolv ovanstående banden (i ordning):

1. Out Of Sight
2. Killer On The Road
3. I Woke Up
4. Hurricane Gilbert
5. Man In The Mirror
6. V För Vendetta
7. Arjeplog
8. Marathon
9. Console
10. Någon Gång Måste Du Bli Själv
11. Rising Up
12. Youngblood

Skriv de fem av dessa band som du oftast lyssnar på:

1. John Legend
2. Oh Laura
3. Hello Saferide
4. Maia Hirasawa
5. Säkert!

Skriv nu ner din nuvarande favoritskiva som dessa fem ovanstående banden gjort (i ordning):

1. Once Again
2. A Song Inside My Head, A Demon In My Bed
3. More Modern Short Stories From Hello Saferide
4. GBGvsSTHLM
5. Säkert!

Lyssnar du på något av dessa banden just NU, isåfall vilket, vilken låt och vilket album?

Band: Oh Laura
Låt: A Call To Arms
Album: A Song Inside My Head, A Demon In My Bed

Vilka fyra utmanar du?

De som har lust.

Min man kommer till Arboga!

Kändisförälsker hit och kändisförälsker dit. Jag har haft många. Men den här är en av de få som jag alltid haft kvar. Christoffer Hiding, sexa i Idol 2007. Inte mycket till kändis längre kanske, men det spelar ingen roll. I vilket fall som helst ska han sjunga i Arboga nu på söndag, så dit ska jag! Åh, jag har inte sett honom live sen förra vintern. Det ska bli jättekul.






10 av mina absoluta favoritlåtar: 6

Hade glömt den här listan! Vi fortsätter med min 6:e favoritlåt.


Michael & Janet Jackson - Scream

Valde mellan flera Michael Jackson-låtar, men valde till slut den här.
Alltså ja, vad ska man säga. Låten är grym. Makes me wanna dance.
Videon är för övrigt den mest påkostade musikvideon som hitills gjorts,
den kostade 7 miljoner dollar att göra! Tur att videon är så bra då, annars
hade det ju varit lite slöseri, haha. Lyssna på låten och se på videon!

Jag måste städa

Att städa, det är inte speciellt kul nej. Men följ min lista så ska du se att städningen går bra, trots att det är väldigt tråkigt.

♥ Se dig omkring i rummet. Ligger det saker överallt? Till och med på golvet? Ser du dammråttor någonstans? Då är det verkligen dags att städa.
♥ Föreställ dig hur fint rummet kommer vara när du äntligen har städat det. Då får lite större lust att röja.
♥ Gör en spellista med bra och röjiga låtar. Att med i sin favoritlåt gör faktiskt bytet av sängkläder mycket roligare.
♥ Kör igång! Strukturera upp städningen genom att "städa" en sak i taget. Att du börjar med tex. sängen, sen skrivbordet och så vidare.
♥ Om du städar med dammvippa; börja alltid att damma uppifrån och ner, så slipper du att damma av samma sak flera gånger.
♥ När du är färdig med städningen, njut av ditt fina rum. Tänd doftljus och mys!

Nu ska jag städa, haha!


H&M Fashion Against Aids

Fashion Against Aids är tillbaka! Och mina favoriter är:


Estelle's snygga linne.


Robyn's tuffa tisha.


Och även NERD's coola t-shirt for men. Use your brain!

Förra året var jag riktigt sugen på t-shirten som Timbaland hade designat, men nej det han jag inte. Allt tog ju slut så fort! Men jag hoppas att jag hinner köpa åtminstonde linnet i år. Alla kläder ur Fashion Against Aids-kollektionen kommer att finnas ute i butik i slutet av månaden!

Vad har hänt sen sist?

  • Norge gick och vann Eurovision, precis som jag trodde. Grattis Alex!
  • Jag har ätit/druckit way too much godis, chips och läsk. Usch och fy!
  • På grund av föregående punkt så funderar jag på ha en något nyttigare vecka nästa vecka, bortsätt från onsdagen.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Helg

Fredag eftermiddag. Jag ligger på balkongen med laptopen i knäet och dricker cola. Mår riktigt bra just nu kan jag säga. Nu har jag en hel helg framför mig, plus att jag är ledig på måndag. Helt underbart! Sen går jag i skolan på tisdag och onsdag, sen är det ju ledigt igen på torsdag och fredag. Hihi...!

Jaha, vad händer i helgen då? Jo jag ska åka till Kärrbo imorgon, kommer hem på söndag. Men vad som händer ikväll vet jag inte riktigt än. Det får vi se.

Leva nu


Så fint.

You were sinking lower soon at the bottom of the sea

Idag borde jag ha svarat på ett antal frågor om ergonomi och även läst ett antal sidor i min engelska-bok. Det har jag dessvärre inte orkat med. Och nej, tänker inte sätta mig och fixa det nu. Det har jag varken ork eller lust med. Plus att det är sent. Förresten, att läsa en bok i skolan och ha tidspress på det, är det bara jag eller är det sjukt jobbigt? Jag är så seg med böcker så det känns inte bra att någon säger "läs ut den här boken på en månad. Det är inte så svårt, läs lite varje dag så går det". Men vafan, jag är inte på läshumör varje dag. Åh, irriterande. Aja. Det ordnar sig, det gör det alltid. Jo det löser sig...

Helg snart iallafall. Skönt det iallafall. Men jag blir väl tvungen att läsa hela helgen, suck.

Mister MJ


Michael Jackson.  Anklagad för sexuellt övergrepp, blivit smutskastad på grund av sina operationer...ja, den här mannen har gått igenom lite skit. Så fort man nämner honom så är det alltid någon som kommenterar någon av dessa två saker. Är inte det synd? När någon säger "Michael Jackson" så tänker jag på honom som artist i första hand såklart. Det borde ju alla göra, right? Varför är det alltid så, att man alltid går efter de negativa sakerna när det gäller folk? Åh, jag blir så irriterad. Michael är iallafall en grym artist, låtskrivare och performer. Hur blek han än är och hur sne hans näsa än är så kommer han alltid vara the King of Pop, no matter what.

Talangjakt ikväll

Ikväll vid halv 7 så ska jag och My på talangjakt på vår gamla skola. Ska bli jättekul, har inte varit där sen jag gick ut nian förra sommaren. I förra årets talangjakt var ju faktiskt jag och min kompis Natta med och uppträdde med Goo Goo Dolls låt Iris. Det var riktigt roligt. Natta sjöng och jag spelade gitarr och körade lite. Saknar att uppträda lite faktiskt, har inte gjort det så jättemycket och jag är inte heller så bra på det, men det är så roligt!

Berättar hur det var senare, om vilka som var tyckte om och så. Todiloo!

Fikaberoende nästa?

Jag har börjat bli fikaberoende. Trots min tunna plånbok så har det blivit nästan en fika i veckan under en tid nu. Men det är ju så mysigt att fika, kan inte låta bli att beställa en stor te eller stor kaffe! Idag blev det dock både en varm choklad (godaste på länge) och sen också en ciabatta med tonfisk och fetaost, mums!

Nu ska jag fixa en liten bokuppgift, ska lämnas in imorn.

I'm trying to travel through but it's like moving mountains


Favoriten just nu.
Vad mycket Usher det blev...

Here I stand

Damn, är riktigt nerkärad i den här skivan just nu.
Den är grymt bra. Usher is an amazing singer.



Jag vann den i Knäck Ordet på Vakna med The Voice i höstas faktiskt. Haha!

Lördag

Lördagen började med att jag vaknade runt tio. Åt frukost, la mig på soffan och såg på Simpsons och somnade igen, haha. Bara en kortis dock. Sen slöade jag ett ganska långt tag...I still do.

I think that you should let it burn


Min absoluta favoritlåt för några år sen. Är fortfarande en favorit.

Oh hell, I feel like I'm eleven again!




Jag leker med Sandras webbcamera. Like yay!

These walls don't lie

Hai! Just nu sitter jag hos min vänd Sändra. Hon dammsuger för tillfället, så jag har tagit över hennes dator och har Promoe som strömmar ut i högtalarna. I like it! Det är förresten helg nu, I like that even more! Underbart. Har i och för sig haft en slapp vecka men det är skönt ändå.

Ha det bra.

Right here waiting


Blundar, lyssnar och tänker.

Dagens...

Klädsel - Stor mysig svart luvtröja, t-shirt och jeans.
Frisyr - Vanligt rufs.
Humör - Helt okej.
Vill ha - Honom...
Låt - Bone Thugs-N-Harmony feat. Akon - I Tried
Planer - Röja undan alla kläder från sängen.
Antagande - Vet inte.
Hopp - Att det är fredag imorn.
Ångest - Har inte gjort datorkunskaps-läxan, inte engelskan heller.
Bästa - Kort skoldag.
Sämsta - Har inte pratat så mycket med R idag.
Drog - Musiken.
Inköp - Foundation och rouge.
Längtan - Sommaren.
Stackare - Josefin med sina skadade fingrar.
Ängel - Mamma som snällt betalade mitt smink idag.
Borde - Göra mina läxor.
Höjdpunkt - Ingen speciell.
Nyttiga ord - Look back, don't look beyond

Kort dag

Hade som sagt bara prov idag, sen slutade jag. Det firar vi med en låt som jämt påminner mig om min London-resa som gjordes i somras.


The Starting Line - Island (Float Away)

Starstruck

Hej. Vad veckan går fort, redan onsdag! Skolan har hitills varit lugn vilket är riktigt skönt. Imorn blir det dock jobbigt eftersom att jag har nationellt prov i engelska. Två stycken till och med. En bra sak är ju att vi bara har de proven och sen slutar. Fast det dåliga är att de som läser Engelska A på två år (vilket jag inte gör) är helt lediga imorn, vilket är typ två tredjedelar av vår klass. Men men, man får väl vara glad att man är så pass bra på engelska så att man slipper läsa A-kursen i två år.

Det känns förresten som att det verkligen är sommar nu. Inte för att det är speciellt fint väder just nu, men klockan är snart nio och det är fortfarande ljust ute. Underbart.

Fika och plugg på Waynes

Efter skolan ringde My och frågade om jag, hon och Jonna skulle göra vår läxa tillsammans. Vi drog alla till Waynes, beställde lite fika och började med läxan. Det gick rätt bra, vi gjorde vårat bästa. Man borde göra alla sina läxor på det viset, ses och fika. Det dumma är ju att man pratar bort en del tid, men det är rätt mysigt ändå.


Jag är ingen kaffedrickare egentligen. Caffe Latte och Cappuchino funkar,
men kaffe har jag inte fastnat för än. Waynes vanliga kaffe är dock jättegott.

"Allting är nerver!"


Dream Girls

En av mina favoritfilmer är på tv just nu, nämligen Dream Girls från 2006. En soulklingande 60-tals musikal, den är helt underbar. Jag såg den dock förra helgen, och vill inta tröttna på den så jag ska nog bara ha den stå på i bakgrunden medan jag surfar lite.

En av de bästa låtarna framförs av Beyoncé, som har en av huvudrollerna. Listen.


RSS 2.0