Mums

Tur att nyårslöftena inte gäller förrens efter tolvslaget, för vad skulle jag annars göra med glassen och cidern?




De hade inte kvar någon stor Pommac på Ica Maxi, därför fick det bli en stor Herrljunga-cider.

Nyårslöften för 2009

Tänkte dela med mig av mina ganska o-orginella nyårslöften.

- Äta nyttigare

Äta mer grönsaker & frukt och mindre fet mat. Godisätande på vardagar ska förbjudas och jag ska äta rejäl frukost varje morgon. Jag ska också börja dricka mer vatten.

- Träna mer
Istället för att punga ut 2500 spänn på egymkort så tänkte jag köra lite gratisträning. Gå promenader, göra situps/armhävningar mm. Fast en crosstrainer skulle inte sitta helt fel, haha.

- Prestera mer i skolan
Jag måste sluta skjuta upp läxor och uppgifter vi får! När jag gör det så slutar det med att jag sitter dagen innan uppgiften ska vara inlämnad och stressar ner något på pappret bara. Det ska inte hända mer. Jag ska också försöka få bra betyg, minst VG i alla kurser.

- Sitta mindre vid datorn
Datorsittandet är dels en av sakerna som har gjort att jag skjutit upp skolarbeten. Jag har bestämt att datorn inte får slås på innan läxorna är gjorda.

- Läsa mer
När jag var liten läste jag JÄMT. Jag saknar att göra det, så därför måste jag verkligen börja göra det.Jag har ju ett lånekort och bor typ 600 m från biblioteket, hallå!!  Minst en bok i månaden ska jag försöka läsa.

- Lägga undan minst en 100-lapp i månaden
Detta kommer bli svårt, men jag ska försöka iallafall. Det är ju alltid bra att ha en bunt pengar om man får för sig att köpa något speciellt. Jag vill hemskt gärna ha en systemkamera till exempel. Det kommer ta åratal att spara till en sån om jag bara lägger undan 100 kr per månad, jag vet. Men man kanske kan göra något avtal med mamma/pappa, att man kanske delar på priset? Haha vi får se.

Vad har du för nyårslöften?

Snygga och smärta


Dagen har mest spenderats med att kolla på hela säsongen av Erik & Mackan - snygga och smärta. De gjorde mig riktigt peppad till att börja träna och äta nyttigare, måste verkligen börja göra det efter nyår. Vad bra med ett peppande program som också har två helt galet roliga programledare, haha.

Nu är det läggdags, god natt!

Public display of affection


John Legend - PDA (We Just Don't Care
Kärlek till honom, som vanligt. Ni lyssnar väl på låtarna jag lägger upp? :)

Dagens tips

Dagens tips, dagens tips, lala lalala dagens tips!

Om du inte tycker om att äta oliver, köp istället olika hudprodukter med olivolja i! Jag själv använder dessa produkter från Oliva som är jättebra. Kan absolut rekomendera rengöringsmoussen och ansiktsvattnet som fungerar bäst på normal/torr hud.


Nine crimes

Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Har gjort i princip inget. Kollade lite på film och satt vid datorn på förmiddagen, på eftermiddagen sov jag på soffan. Det var jätteskönt, haha. Eftersom att jag var så seg så resulterade det att jag var en riktigt dålig matte åt Rocky. Jag fick torka kiss, och inte lite heller. Tur att han inte gjorde nummer två iallafall, haha.

Nej nu ska jag dricka mitt underbara rooibos-te. Mums!

10 av mina absoluta favoritlåtar: 3


Shiny Toy Guns - Don't Cry Out
Har inte varit bekant med den här låten så länge, men jag älskar den. Den påminner mig om när jag var i England i somras, lyssnade mycket på den då. Det har varit mycket blipblopig musik på den här lilla listan nu i början, men det är långt ifrån bara sån musik jag lyssnar på!

That was when I ruled the world

Igår spelade jag och Natta på hennes syrras bröllop. Det gick helt okej även fast vi båda var riktigt nervösa. Spelade lite fel men det var ingen fara, gick bra ändå. Åkte hem senare och såg på High School Musical 1 och halva 2:an, jag blev så trött. Just nu sitter jag och bränner ut Camp Rock. DVD-brännare, I love you! Ska bränna ut fler filmer sen.

Försök att ha en fin söndag. Kanske kan vara svårt med tanke på att söndagar suger...visst är det söndag idag?

Camp Rock


Yes, denna film såg jag på inatt. Jättebra var den! Hade inte alls höga förväntingar eller så, så det var ju bra att den var bra. :) Haha. Jag har aldrig varit något stort fan av Jonas Brothers musik, och nej det är jag inte nu heller. Men att de är tre riktigt sköna och roliga killar måste jag medge, haha. Och Joe...vilken hottie! Självklart spelade han en sån roll som jag alltid blir så kär i, haha. Jo men det var en jättebra film, se den!


Demi Lovato & Joe Jonas - This Me

Let's get lifted

Fredagen den 26 december gick ut på att först inte göra ett skit, sen att åka hem till pappa, sen få besök av Natta & Thommy, sen åka hem till farmor och käka julmat och sen åka hem igen. Ungefär så, haha. Rätt skön dag. Morgondagen kommer dock bli lite mer händelserik, för då ska jag kompa Natta på hennes syrras bröllop! Det var därför hon var här innan, vi övade på våra två låtar. Vi ska spela Lyckorus och Built To Last. Pirrigt! Speciellt med tanke på att vi ska spela i en kyrka (fatta vilken akustik det kommer bli), det är typ 60 pers som ska lyssna samt att jag inte är sådär jättebra på att spela gitarr egentligen, haha. Ibland får jag för mig att jag är världsbäst men jag är inte så jätteduktig. Men men, det ska bli kul iallafall!

Nu ska jag se på film, tror jag. Har fixat massor till datorn, hihi. God natt!

...






Bäst på att trösta.

Have you got it in you?

Såg precis på den mycket omtalade filmen Wall-E. Den var väldigt fin tycker jag, fin, söt och rolig. Den fick en också att tänka lite. Hur kommer jorden se ut i framtiden egentligen? Ja, om vi inte börjar ta hand om den på allvar snart så kan ju vad som helst hända.

Sitter och lyssnar på Imogen Heap, som jag skrev om längre ner. Hon är så underbar! Tänk att någon med en sådan skruvad personlighet kan göra så underbar musik och sjunga så vackert. Musik är märkligt alltså. Haha förresten, på typ 6 timmar har jag laddat ner 3 GB musik till datorn. Wonderful! Några filmer har jag lyckats få ner också. Jag älskar min nya dator.


Artist of the year


We're one, but we're not the same

Ho ho ho!

Julen är över. Men det var en fin julafton i år faktiskt, sista sekund fick vi ju snö! Fina julklappar fick jag också.



  • Laptop + laptopväska (ganska oväntat I gotta say. har bråkat med min gamla laptop ett tag nu så det var väl dags för en ny)
  • chokladask (från T's föräldrar)
  • Handcreme, roll-on och body butter från Oliva
  • Te (med chokladsmak enligt förpackningen, men det smakar mer kanel och hasselnöt)
  • Badgrejer (rosbollar och ett äpple, haha)
  • Nagellack från Mavala och Maybelline
  • Mamma Mia
  • John Legend-biljetter (får av pappa)
Jag är riktigt nöjd. Och jag är glad över att julklapparna som jag gav bort uppskattades också. Mamma fick bla. en tändsticksask som pryddes av en bild på Ersnt Kirchsteiger, haha! Sjukt töntig men ändå cool, haha. Hoppas att alla hade en lika bra jul som jag.

HAHAHAHAHA


Nassim Al Fakir alltså, jag dör!!!

10 av mina absoluta favoritlåtar: 2


Imogen Heap - Hide And Seek
Nu har jag suttit ett tag och försökt beskriva den här låten. Grejen är att...ja, det går inte. Lyssna bara, den är jättefin. Om du inte gillar den första lyssningen - prova att lyssna igen, för själv gillade jag den inte efter att ha lyssnat en gång.

Like helllo!

Ska man kanske sammanfatta de här två dagarna som flygit förbi kanske? Vi kör på det.
Igår gjorde jag i princip ingenting på förmiddagen, men vid fyra drog jag in till Kolsva och träffade Rebecca. Haha det var så mörkt ute så jag råkade gå av lite för tidigt, haha. Två hållplatser. Men det var ingen fara, haha. Vi såg på Moulin Rouge och åt Marianne, mysigt! Sen drog jag hem och åt fattiga riddare och kollade på This Christmas. Mysig julfilm där Chris Brown var med faktiskt. Och så var det med minst tre stycken som är med i Dream Girls, haha! Inklusive Keith Robinson, who I really like.

Idag träffade jag Sandra! Det var år och dar sen sist. Vi fikade och gick och hyrde Another Gay Movie och...ja, vad ska man säga? Den var bara sjuk, haha. Drog till henne en snabbis och drack te och såg lite på film. Men så var jag tvungen att dra hem för en stund sen så jag lånade hem filmen, haha. Ska se på den senare.

Ah nu ska jag se på dagens avsnitt av julkalendern, för jag missade det imorse och ikväll, haha. Bara tre avsnitt kvar! Jag älskar faktiskt årets julkalender, Anders & Måns är underbara.

Första dagen på lovet

Var sådär. Jag satt vid datorn i princip hela dagen, och det sög. Jag har suttit en hel del nu de timmarna jag varit vaken också, haha. Det ska jag ta paus från ett tag. Ska snart äta och sen ska jag städa rummet! Har småplockat lite för ett tag men jag ska dammsuga och damma också. Måste bränna en skiva med städmusik, haha. 

Kanye West ft. John Legend - Through The Wire


De första 45 sekundrarna och sen 2.03-2.14...alltså, I'm in heaven!

10 av mina absoluta favoritlåtar: 1

Den här veckan har jag funderat på "vad har jag för favoritlåtar egentligen?". Det är ju jättesvårt att välja favoritlåtar, speciellt för en sådan musikälskare som jag. Men jag har lyckats komma på 10 låtar som sticker ut lite iallafall, och jag tänkte lägga ut de en och en här i bloggen. Det är dock ingen rangordning på dom, för det skulle vara omöjligt för mig att rangordna dom.  Här kommer iallafall den första.

The Postal Service - Such Great Heights
Tror att det var ungefär två år sen jag hörde den här låten för första gången. Det jag reagerade på först och främst då var introt, för det är så bubbligt. När man lyssnar på låten i hörlurar så låter det jättemysigt, haha! Det är en söt låt, gullig text. Ja vad ska man säga, älskar denna låt helt enkelt. Och varför den fick inviga den här listan är för att jag har lyssnat så mycket på den nu den senaste tiden.

Jullov!

Idag hade jag min sista skoldag på första terminen i första ring. Jag har lov nu. Helt underbart! Tre veckor blir jag ledig, och så har jag fyra veckors praktik med start i början på januari. Så jag är inte tillbaka i skolan förrens i februari. Tjoho!

Så den första lediga tiden har jag spenderat med att köpa de sista julklapparna. Det blev verkligen mystema på de klapparna kan man säga, haha. Mys gillar vi! Men köpa julklappar gjorde jag tidigare idag alltså, och just sitter jag och färgar håret. Mörkbrunt, ska sitta i i ungefär en kvart till. Jag hoppas att det blir bra resultat.

Ha en fin kväll!

O helga natt


Kan vara den finaste version jag har hört av den här jullåten. HAHAHA nej nej nej, men iallafall den roligaste. Kärlek till Morgonsoffan.

Happy days

Vi hade två lektioner idag, teckenspråk och engelska. Teckenspråket började 8.15 och engelskan började 14.10 eller nåt, så vi hade ju ett stoooort mellanrum där, haha. Därför gick vi och käkade på Waynes Coffee vår långa håltimme.



Jag åt tonfisksallad som var supergod! Suddig bild dock


Efter det drack jag en stor islatte, också supergott!! Jag vill ha en till, haha.


Vi hade julklappsbyte och jag fick detta av Jonna. Verkligen uppskattat, tack!


Åkte och handlade lite, fick med mig detta. Yay, jag som inte färgat håret på ett tag nu. Och hårspray fick jag också.


Mmmums. <3 Haha.

Ja nu fick ni se några, eh...väldigt viktiga bilder ur mitt liv. Nej men, iallafall lite bilder från en fin dag!

Prylberoende


Saker som jag nästan skulle kunna dö för just nu:

- Glasögon. Jag har kommit på att jag passar riktigt bra i det, just sånna på bilden. Har ju inget behov av glasögon eller så egentligen men jag ska försöka hitta ett par snygga utan styrka.

- Parfym. Vem kan ha undgått att höra något om Library Of Fragrance? Parfymserie med massor av skumma men också coola dofter. Jag står över att lukta jord eller regn, men dessa dofter verkar nice faktiskt. Ge mig!

- Smink. Hittade en svensk sida på nätet som säljer smink från CoverGirl, alltså sminkföretaget som vinnaren av varje Americas Next Top Model vinner kontrakt hos eller vad det är. Coolt va? Grejen är också att det är riktigt bra priser. Mascaran där kostar 95 kr! Ögonskuggor och grejer för 30-50 spänn typ. Awesome!

- Te. Jag är typ beroende av te, det vet alla som känner mig. Istället för att gå till affären och köpa te så kan man beställa lite mer annorlunda smaker från nätet upptäckte jag. Hur många av er har sätt granatäppelte i affär undrar jag?

Granny Smith & Me


Vi brukar inte köpa gröna äpplen i vanliga fall men idag var jag jättesugen på det. Jag hade glömt hur goda de är faktiskt. Så nu ska jag tugga vidare på mitt äpple och läsa Veckorevyn. Sängdags sen, så god natt!

Glad idag!

Yes, jag känner mig riktigt glad idag. Vet inte riktigt varför men I do. Vi körde till exempel frågesport på medicinen imorse. Vårat lag kom sist, men jag var glad ändå. Vi körde staffeter och sånt på gympan, vårat lag kom på delad sistaplats men jag var ändå glad! Jag som brukar vara en så dålig förlorare vanliga fall, haha. Inte idag, och varför vet jag inte. Antar att jag vaknade på rätt sida.

Snart ska jag bege mig in till Västerås med Natta. Cheers!

Damdidam

Ja, vad ska man säga om tisdagen då? Den har varit bra. Skoldagen var slapp och gick snabbt, vilket uppskattas. Men resten av dagen...var tog den vägen?! Den bara försvann. Jag är bäst på att slösa tid tror jag, haha. Skärpning Ida! Efter december så lovar jag att läsa och plugga mer istället för att sitta vid datorn, det kan behövas.

Den här låten har jag lyssnat på hela dagen. Eden Fantasy.


Tobias Persson på Stockholm Live


En av mina favoritkomiker, som dessvärre inte är en av de mest kända. Det förvånar mig eftersom att han är så grym. Ta en titt och skratta lite. God natt!

Lille söte Larsbubbegubben!


Kolla bara in dessa klipp och se hur otroligt söt han är!! Jag fnissar sönder, haha.
1 2 3

You might find release of a different kind

Idag hade jag bara en lektion, underbart. Såg på film och så, sen slutade vi. Gick och åt med Jonna och sen bar det hemmåt. Precis när jag klivit innanför dörren slog det mig att "nu har jag ju tid att köpa julklappar!". Så jag slog på datorn och kollade tåg och busstider till Västerås. Nästa tåg skulle gå om en tio minuter och jag visste att jag skulle hinna eftersom att jag bor typ tio minuter från stationen. Men nej, jag hann inte. Hade jag varit där 30 sekunder tidigare så hade jag hunnit, haha. Surt, men sånt är livet. Jag gick hem igen och jag har nu bestämt att jag åker till Västerås en annan dag, haha.

Just nu sitter jag och väntar på att Natta ska komma hit, hon slutar om en halvtimme och kommer sen hit. Jag måste städa innan dess, ahh! My room looks like a mess. Medan jag städar kan ju ni lyssna på John.


Kvällens låtar

Ikväll har jag lyssnat på mysiga fina låtar, till exempel dessa.

Anna Ternheim - Summer Rain
Iron & Wine - Naked As We Came
Lars Eriksson - Life Is Sad And Beautiful
Marissa Nadler - Diamond Heart
Anna Ternheim - No, I Don't Remember

Perfekt i vintermörkret.

Sunday

Jag är hemma, och jag har ändrat designen ännu mer. Den är simpel och jag gillar det. Nu efter att jag pillrat med designen en stund så sitter jag och lyssnar på musik från filmen Moulin Rouge, som för övrigt är en av mina absoluta favoritfilmer. Jag har inte sett den på jättelänge, så det är nog dags att göra det snart.



Jag ska nu gå och fira tredje advent(!) genom att äta lussebullar och se på Parlamentet.

Grattis!


Kevin blev årets Idol, grattis!! Helt underbart.
Jag hade en flippad kväll med tjejerna hos My igår, hon fyllde nämligen år. Bilder från det kommer imorgon, för nu ska jag åka ut till Kärrbo och vara där över helgen. Vi hörs då!

God natt

Nu la jag till en bakgrund, vad tycks? Ska greja lite mer med designen imorn, för nu ska jag sova. Jag är trött!


John Legend med Everybody Knows. God natt!

Dagens livräddare


John Legend och chailatte. En person och en dryck, haha. Tanken på att jag ska se John Legend live har inte kommit in i min skalle riktigt, det tar nog ett tag.

Utmaning

Jag blev utmanad av Emma.

Regler
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de fem 8-sakerna.
3. Utmana 8 personer och meddela de utmanade på deras bloggar.



8 favoritprogram (just nu):

Idol 2008
Boston Tea Party
Vakna med The Voice
Skägget I Brevlådan (julkalendern!)
Parlamentet
Vänner
Morgonsoffan
Dom Kallar Oss Artister

8 saker jag gjorde igår:
Höll på att spy när vi grävde i grishjärtan på medicinen
Dansade på gympan
Flummade
Lyssnade på musik
Pluggade teckenspråk
Målade naglarna
La mig tidigt...
...men somnade ändå senare än vanligt


8 favoritrestauranger:
Greken is the one and only

8 saker på min önskelista:
Om jag verkligen får önska så...
Systemkamera
Laptop
Crosstrainer
+ sakerna på min önskelista lite längre ner


8 personer jag vill utmana:
My
Jonna
Rebecca
Och de som känner sig manade.

Lars my love

Jag har ju inte skrivit här idag. Och jag har inte tid just nu att göra det. Så här får ni lite Lars!


Han får mig jämt helt fnittrig, han är så mysig och charmig!

Fett coola eller bara fett konstiga?


Nämnde ju något om att jag vill ha en klocka från cocoo.se, och här har jag sållat ut några snygga. Jag tycker att de är riktigt coola faktiskt, mina favoriter är nog den svarta i mitten och den silvriga längst till vänster. Det jag gillar är just att de är kombinerade armband och klocka. Kostar mellan 195-295 kr.

Sängdags, god natt.

Önskelista

Dessa saker står högst upp på min önskelista till jul.


Båda Idol 2008-dvd:erna
Idol-vinnarens skiva (om den släpps innan jul, annars singeln)
Idolboken
Biljetter till John Legend (som jag vet att jag ska få, ihh!)
Ögonskuggor från Isadora
Body butter
Nagellack från Mavala
Schampokaka + förvaringsburk från Lush

Kom på precis nu att jag också vill ha Dannys nya skiva Set Your Body Free och en klocka från cocoo.se. Det är väl i princip det jag önskar mig!

Män i uniform

Idag så hade vi två inställda lektioner på eftermiddagen. Varför? Jo, för att vi skulle till aulan och lyssna på när en polis vid namn Johan förelästa om alkohol och narkotika. Det var roligt, droger och sånt är ju alltid intressant att höra saker om och diskutera. Ett plus som jag inte kan låta bli att notera var hur grymt snygg polisen var. 35-årsåldern, vältränad, lite mysig dialekt. Oh la la, haha. Det roliga var att när vi gkom ut därifrån och var på väg hem så säger Rebecca "var det bara jag som tyckte att polisen var rätt snygg?". "NÄÄÄ" svarade jag, haha!! Män i uniform alltså, mmm.

Nu ska jag dra ner på stan och kolla julklappar. Mors! 

Lycka!

Jag är riktigt glad just nu. Pappa har nämligen lovat mig att jag ska få biljetter till John Legend i julklapp. John är min absoluta favoritsångare och han kommer till Stockholm i mars. Och jag kommer vara där! Underbart säger jag bara.



Nu blir det Boston Tea Party och sen sova.

Thirteen fourteen fifteen sixteen


Låten som namngett min blogg, med Timo Räisänen.

Måndag

Ännu en ny vecka. Klockan är strax efter fem och jag känner mig lite småtrött. Tog ett långt bad för ett tag sen så jag antar att jag fortfarande är avslappnad efter det, haha. Eh ja, jag har inte så mycket mer att säga. Uppdaterar senare!

Dagens låt


Den är så braaa!

Hur man gör pluggandet lite mysigare


Mmm, lussebullar och varm choklad!

Det bästa från Idol 2008

De som känner mig vet att jag älskar Idol, därför måste jag kommentera årets Idol-skiva lite.


1. Kevin Borg - Gimme Gimme Gimme bäst
2. Alice Svensson - These Words bäst
3. Lars Eriksson - One
4. Anna Bergendahl - Nothing Compares 2 U
5. Johan Palm - Beautiful Ones
6. Sepideh Vaziri - I Will Survive
7. Robin Bengtsson - Mercy
8. Loulou Lamotte - Love Me Still
9. Jesper Blomberg - So Sick
10. Yazmina Simic - Don't Stop The Music sämst
11. Robin Ericsson - I Surrender
12. Idol 2008 Allstars - Thank You For The Music

Om vi börjar med omslaget. Ja, det ser väl inbjudande ut? Haha. Gillar dock inte att Loulou och Johan ser helt oseriösa ut. Alla låtarna på skivan är mer eller mindre bra. Jag gillar att dom har gjort om låtarna lite. Till exempel så är Annas och Loulous låtar i princip bara piano och sång, och Kevins och Sepidehs låtar har gjorts i dance-tappningar. Ja vad ska man säga, skivan är lika bra som Idol-skivorna brukar vara. Betyg? En fyra.

Darin på Tuna Park

Det var jätteroligt att få höra Darin live och få träffa honom.
Han var så trevlig som jag trodde! Här kommer några bilder.








Den nya skivan är mycket bra!

I'm taking a road trip, trying to forget you

Guten morgen!
 Idag är det söndag och jag har planer. Det är inte varje söndag man har det, haha. Jag ska åka till Tuna Park i Eskilstuna och träffa ingen mindre än Darin Zanyar, den fd. Idol-deltagaren som det antagligen gått bäst för. Han har sålt massor av skivor, vunnit priser, slagit igenom i Tyskland och har nu i veckan släppt den nya skivan Flashback. Jag har själv inte lyssnat in den än, men den med tanke på att jag bara har lyssnat på den endast några få gånger så är den bra faktiskt. Den ska jag köpa idag och få signerad av Darin själv alltså, det ska bli jätteroligt.

Men innan vi åker (vilket jag tror är rätt snart) så ska jag fixa i ordning mig. Äta och sminka mig och så. Jag uppdaterar senare med bilder!


Lussebullsbak och MH

Mamma har bakat lussebullar, så det luktar jättegott i köket. Jag är småförkyld och täppt i näsan så jag vet inte om det luktar lussebulla i resten av lägenheten också, haha. Lussebullar är mumsigt iallafall, speciellt med cappuchino till. Inte världens juligaste dryck men det är minst lika mumsigt som lussebullarna, haha. Oj, nu blev det lite oväsenligt snack här...

Jag sitter för tillfället och lyssnar på lite musik, Maia Hirasawa. Såg när hon var med i Dom kallar oss artister och blev påmind om hur fin hennes musik är. Det är lite sommarmusik för mig eftersom att jag började lyssna på henne precis i början av sommaren (eller precis i slutet av våren, minns inte exakt). Men det är väl kanske som hon sjunger; it should be winter now, but my mind's still june.

Jag har inget vettigt att göra, så jag tror att jag ska göra min medicinläxa. Den ska vara klar på måndag och jag har inte svarat på en enda fråga än så det är väl dags att börja. Ha en bra fortsatt lördagskväll!


About you now


Timo Räisänen är min favorit för tillfället, och den här låten är underbar.
Cover på en välkänd låt med Sugababes.

Min nya blogg

Hej där.
En gång i tiden bloggade jag här på blogg.se. Jag har haft riktigt många bloggar om jag tänker efter, för många tror jag. Sen i maj har jag bloggat på devote, men på grund av att jag tröttnat på devote så bestämde jag mig för att börja blogga här på blogg.se igen.

Jag kan berätta lite smått om mig själv. Jag heter Ida, är 16 år gammal och bor i Köping. Varför bloggen heter just sixteen är väl för att...tja, dels för att jag är 16 år för tillfället. Sixteen är också en väldigt bra låt med Timo Räisänen. Tolka namnet hur ni vill.

Enjoy my new blog!

RSS 2.0