Ge mig sommar


Denna outfit skulle jag inte ha åt emot att springa runt i i sommar. Allt är från Forever21
Men vad ska man ha för underdel? Shorts kanske?

I'm out of bounds, I'm off the ground


Underbar låt av underbara Oh Laura.
Jag vill också vara lyckligt kär!

Shop 'til you drop


Fick faktiskt lite småsaker köpte idag. Två mössor till exempel! Perfekt om man
har en dålig hårdag. Den vänstra olivgröna (H&M) som är lite mer stilren och så
den knallgröna (Svea) som är lite mer slapp. Både mössorna var förresten på
rea, det tycker vi om. Det blev också ett par örhängen och en ring, båda från H&M.
Köpte ju också ett par skor, ett par vinter-Converse som det var rea på också.
Men de tog jag aldrig någon bild på, haha. Bruna och fina är de iallafall.

Mums!


Ja sa att det inte var så fina va? Haha, de dög iallafall. Goda var de också.
Eller ja, jag har ju bara ätit en. Den jag åt var god iallafall.

Nu, plugga! 10 tecken ska jag träna på och sen ska jag läsa engelska.

Havrescones


Jag slängde nyss ihop havregryn, mjöl, smör och lite andra grejer till en deg.
Delade den i fyra delar, la de på en plåt och satte den i ugnen som var 250
grader varm. Där ska plåten stå i 10 minuter och förhoppningsvis så har de
4 degdelarna efter de där 10 minutrarna förvandlats till havrescones. Mums!

Jag visar sen hur det gick. En sak är jag säker på iallafall, och det är att
de inte kommer vara så fina som sconesen på bilden, haha.

Somewhere inbetween heven and hell

God förmiddag, eller nåt. Har varit vaken i två timmar men har inte gjort något viktigt ensålänge. Men jag tänkte äta frukost (min mage skriker efter mat just nu), duscha, röja lite i rummet och sen försöka plugga lite. Har teckenspråk att göra och sen engelskaboken att läsa. Sen ska jag försöka se på någon film eller läsa nåt mer, för jag vill inte slösa bort ännu en dag framför datorn.

Förresten, inatt drömde jag att jag var ihop med John Legend! Haha det var helt weird. Han var kort, och vi gosade med hans katt som hette nåt med Papaya, för att den hade samma färg som en papaya påstod John. Men jag tyckte att katten var mer cremefärgad, haha. Jag drömde samtidigt att jag skulle gå och köpa en systemkamera, så jag var inte så glad när jag vaknade. Ingen John och ingen Nikon, haha.

Nu blir det frukost, hejdå!

Bokrea!


Jag fyndade två böcker på bokrean faktiskt. Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet verkar vara jättebra, den utspelar sig på 50-talet! Den verkar jättemysig. En shopaholics bekännelser vet jag är jättebra, har hört överallt att den och hela serien är det. Men nu en fråga, vilken ska man läsa först?


Nu ska jag se på film (Soul Men) och dricka te.Drack precis
upp den här koppen så jag får gå och fixa lite mer, haha.


Blondinbellas pojkvän är ju rolig!

Jag vet inte speciellt mycket om Blondinbellas kille Nils, har inte läst hans blogg eller så tidigare. Men jag hittade några videoklipp som han har lagt ut på bloggen, som jag tycker är hysteriskt roliga! Kolla in bara.


Dammsuger.



Imiterar Stina-Lee.


Att hänga döda djur runt halsen och använda som ett plagg tycker
jag är helt fel, men jag kan inte låta bli att skratta åt det här klippet.

Nej tack till vita mornar

Imorse när jag drog upp rullgardinen så suckade jag djupt när jag såg att snön fortfarande låg kvar. På vägarna, på hustaken, på ån, på gräsmattorna - överallt. Jag vill inte ha mer snö. Om snön är kvar efter lördag, alltså sista februari, så blir jag sur. Jag vill ha vår, nu! Jag vill känna den där känslan när man är ute, ni vet när man är ute, solen känner och bara känner "shit vad varmt det är, nu tar jag av mig min långärmade tröja". Det är ett viktigt vårtecken för mig. Kan jag inte få njuta av det vårtecknet snart? Snälla?

En instrumental saga


E18


Laka Koffa


Neonland

Jag tycker om Detektivbyrån. De är underliga och mysiga, precis vad jag gillar!

Filmen var...

Underbar. Den var jättebra, mycket bättre än vad jag trodde. Jag sa ju i förra inlägget att långa filmer inte är min grej, men när de är såhär bra så spelar det ingen roll. Det var knappt så att jag kollade bort från bioduken, så bra var filmen. Se den om du får chansen!


Benjamin Button


Hela dagen har varit lugn, men om ett tag är det biodags! Ska kila ner till bion och möta Sandra där vi ska se The Curious Case of Benjamin Button. Den är hela 3 timmar lång, och jag kan bli lätt uttråkad av långa filmer. Men det ordnar nog sig, om filmen är bra så är det lugnt iallafall, haha.

Håkan Hellström i Västerås




Fick tyvärr inte så värst bra bilder, men det gör inte så mycket.
De här blev någorlunda bra eftersom att jag redigerade de lite.



Köpte den här tröjan innan konserten.
Det är så jag säger det.

Hemkommen och på bättre humör

Haha oj vilket dåligt humör jag var på innan. Vad skönt att det vände så fort jag satte mig i bilen med Thord, hämtade My och åkte mot Västerås. Konserten med Håkan var grym och jag ångrar inte att jag gick på den trots att jag bara gillat Håkan ett väldigt kort tag. Det resulterade att jag inte kunde sjunga med i exakt alla låtar, haha. Men jag kände igen alla och sjöng med i en hel del iallafall. Hurricane Gilbert var bäst tycker jag, underbar låt. Bilder kommer imorn!

 
Första klippet som lagts ut på youtube från konserten. Inte mitt!
Här sjöng jag faktiskt med, Nu Kan Du Få Mig Så Lätt är ju också underbar.

Damn it

Gårdagen som var så bra, idag är det bara skit. Just nu är det bara skit iallafall. Ett råd till er som läser.: umgås inte med folk som tar så stor plats så att du själv inte får rum. Inte storleken på kroppen utan storleken på egot. Synd att det där stora egot jag har varit tvungen att umgås med är en väldigt nära släktning som jag måste umgås med varje dag. Usch, jobbigt.

Förhopningsvis så mår jag bättre när jag ser Håkan live senare.

Skönt med lördag

Gick och la mig vid 12 inatt och sov till 10, jätteskönt. Har bara ätit frukost och såsat runt sen jag gick upp. Men nu ska jag dra ner på stan och fika med Sandra innan jag och familjen åker iväg till Kärrbo. Blir kvar där till imorn, ska bli jättemysigt. Jag älskar att vara i Kärrbo. Ha det bra allihopa!


Heja heja EMD ikväll! Kolla på det här roliga klippet också, där de sjunger
Play That Funky Music. Til you diiiiiiieee! Världens roligaste killar, nästan.

Vad jag tycker om Let's Dance


Även fast deras dans tydligen inte såg ut som en quickstep (enligt Maria) så gillade
jag det. Och det faktum att Niclas är över 40 och ändå får mig att fnittra när han ler
är ju bara underbart, haha. Eller är det skrämmande kanske? Avgör själv.
Nu ska jag borsta tänderna och överleva på vatten resten av kvällen.

I heart ice cream






Jag älskar glass och jag har rufsigt hår.

Thank god it's friday

Tre bra saker med idag: Provet gick bra, jag har en Ben & Jerry's i frysen och det är freeeedaaaaag! Och jag har sportlov! Det blev fyra saker. Jag har bestämt mig för att småglo på Let's Dance när Morgon och Niclas dsansarikväll och sen efter det se på någon film. Och äta glass, mums! Men först ska jag städa och röja.

Can't live, can't breath with no air


<3 God natt.

Ärligt talat

Pluggandet har gått sådär. Har blivit distraherad av annat hela tiden. Men jag ska träna på de frågor jag skrivit ensålänge, det är en hel del men dock inte allt. Fixar resten imorn, provet ska jag göra på sista lektionen så det hinnar jag! Sen ska jag läsa lite, tror jag. Om det blir svenska-boken, engelska-boken eller någon annan bok återstår att se.

Förresten, vad tycker ni om att plugga på prov? Jag tycker att det är osjyst, faktiskt. Jag har prov i teckenspråk om två veckor, alltså veckan efter sportlovet. Not nice, speciellt inte när det är så många ord att öva på. Tror att det är måste vara minst 40 ord, säkert fler. Aja, får hoppas att det går bra. Sen har jag engelska att fixa också eftersom att jag varit så lat på de lektionerna den här veckan, och kanske svenskan också? Äsch vi får se, hoppas iallafall på så lite plugg som möjligt på lovet.

Mina bästa vänner just nu




Hörs efter pluggandet!

Kärlek är ett brev skickat 1000 gånger

Tyvärr så har jag bloggar väldigt dåligt i veckan, ursäkte. Jag antar att jag inte får lova för mycket i bloggen i fortsättningen, haha.

Jag har faktiskt precis bakat! Slog upp kolakakor i kokboken och började baka. Stoppade in de i ugnen för en stund sendan, de är klara när som helst. Hoppas att de blir goda så att jag har något gott att tugga på när jag pluggar. Har fortfarande vård & omsorg att göra, prov imorn. Det ska nog gå bra.

Skriver mer sen! Eller nej, det där med lovandet ja. Jag kanske skriver mer sen.

G som i gemenskap

Såg på den svenska 80-tals klassikern i söndags, G. Bra film tycker jag. Den roligaste karaktären var ju helt klart Kristoffer, som spelas av ingen mindre än Magnus Uggla. Men gulligast var ju ändå Niclas Wahlgren, åh vad jag älskar honom! Han är så mysig, haha.


"Kan ju inte bli nåt annat än ett nej." Haha!


"Jag kanske är bög?" "Meh skulle det vara så farligt dååh?"

Ob-La-Di, Ob-La-Da

Gissa vad jag lyssnar på? Beatles, såklart. Hittade en Beatles-radio på iTunes som jag sitter och lyssnar på just nu. Har inte orkat fixa hem alla deras album än så det här får duga nu. De spelar även deras låtar som de släppt som solo-artister, och även covers som andra gjort på deras låtar. Väldigt nice.

Sitter samtidigt och pluggar vård och omsorg. Det går ganska bra. Ska läsa lite i svenska-boken sen också, och kanske i engelska-boken om jag orkar.

I just wanna play my music


God  natt!


Hallå där!

Nu är måndagen avklarad! Den har bestått av medicinsk grundkurs och människan socialt och kulturellt, väldigt soft. När jag kom hem såg det ut såhär:


Bakade kladdkaka när jag kom hem, som jag åt lite av när jag...


...pluggade!


Hade ingen grädde eller nåt, så jag fick skölja ner kladdkakan med cola.
Oerhört nyttigt mitt på en vardag, haha.


Plugga plugga plugga.

Om ett tag ska jag läsa lite i svenska-boken. Det skulle verkligen behövas, har bara läst typ 30 sidor vilket är typ en tiondel av boken. Den ska egentligen vara utläst liksom, haha. Men det ordnar sig.

Stay with me honey, stay with me


John ME feat. Amanda Jenssen - Love Is My Drug
Har lagt in den här förut, men den är så bra så jag lägger upp den igen.

Eye shadow palette


Om ett tag så ska jag gå på stan med Krull innan skolan börjar. Då tänkte jag kika efter någon liten ögonskuggepalett, kanske någon av dessa. Just ögonskuggor tycker jag är så roligt, för det kan man exprimentera med...om vet hur man gör det alltså, vilket jag inte riktigt lärt mig. Därför tänkte jag köpa en kanske en trio med våriga/somriga färger och prova lite. Awesome!

Bonjour mes amis

Har bestämt mig för att vara en riktigt duktig bloggare den här veckan! Jag ska lägga upp bilder, kanske nån video och såklart - flera inlägg varje dag. Jag känner mig nämligen så dum ibland när jag ser att det är rätt många så läser, trots att jag inte skrivit på länge liksom. Så det blir skärpning den här veckan. Vi börjar...nu.

Slapp och slö

I fredagskväll gjorde jag nästan ingenting. Småkollade på Let's Dance och åt lite av min Ben & Jerry's-glass (Baked Alaska).

La mig tidigt vilket gjorde att jag vaknade tidigt på lördagen. Gjorde inget speciellt i flera timmar då heller. På eftermiddagen började jag kolla på filmen Underbar och älskad av alla, och så åt jag upp min glass, haha. Filmen var bra de första 80 minuterna, men slutet gillade jag inte. Sen åkte jag med till min morbror som fyllde år, fikade där ett tag. Fick också skjuts till pappa där jag såg på Melodifestivalen (skriver lite om den senare) och sen gick och la mig i princip, haha.

Är fortfarande här hos pappa, och har sen jag vaknat inte gjort så mycket heller. Såg på Micke & Molle, gullig gammal Disney-klassiker. Åt precis lunch. Får se vad jag ska göra nu. Haft en bra helg?

Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredaaaaaaaaag! Min favoritdag på hela veckan. Helt underbart. Jag har datorkunskap nu, jättechill lektion. Sen har jag lunch och vård & omsorg. Sen ska jag hem och äta Ben & Jerrys, wiie. Eller ja, inte direkt när jag kommer hem kanske. Men senare. Gott.

Ha det bra!

Sing a new song chiquitita

Åh jag kan inte sluta lyssna på Abba, man blir så glad av dom!
Och så får man världens lust att se på Mamma Mia, haha.







Lyssna lite på Abba så ska jag gå och läsa lite i min dumma svenska-bok.

We're gonna last

Just nu är jag glad! Jag insåg precis att jag faktiskt har hela 4 konserter planerade. It's true. Den senast kommande är den 22 februari, alltså redan nästa söndag. Då ska jag och My gå och kolla på Håkan Hellström i Västerås! Jag som ville det så gärna, och så blir det verkligen av. Grymt! Sen en knapp vecka efter det så drar jag till Stockholm med pappa och ser på min favorit John Legend, som nog är mest efterlängtat. Jag ska liksom få se min favoritartist live. I april blir det att se underbara Kevin Borg tillsammans med Josefin. Blev helt bestämt idag och jag har precis beställt biljetter. Det blev platser på rad 8, vilket är ganska långt fram. Sen i sommar är jag ganska säker på att jag och Rebecca åker till Frövi och ser på Degreed, Robin Ericssons band. Kör vi fortfarande på det Krull? :)

Jag älskar konserter, det är nästan det bästa som finnns!

Teckenspråk

Här sitter jag i skolan och har teckenspråk. Har rast just nu men sitter kvar i datasalen ändå, de flesta gör det. De flesta sitter fastklistrade framför bilddagboken, haha. Jag kollar lite bloggar och så, och bloggar själv som ni märker. Teckenspråk är förresten kul, prova på det om ni får chansen!

I april blir det kanske att gå och se Kevin med Josefin! Grymt roligt. Aja, have it good evrivbadi.

Torsdagsmorgon

Och Ida är uppe med tuppen! Är hyfsat pigg faktiskt. Ska få i mig lite frukost bara så är jag nog ännu piggare. Och så ska jag fortsätta kolla på underbara Vakna med The Voice! Bättre morgonprogram finns inte. För det finns väl ändå ingen i min ålder som hellre ser på Nyhetsmorgon eller Gomorron Sverige? Nej jag tänkte väl det.

Idag har jag teckenspråk, svenska, datorkunskap och engelska. Det blir nog en okej skoldag. Ha det bra!

Oldies






Gammal musik gillar vi, väldigt mycket! Beatles och Mamas & Papas är väl dock lite äldre än Abba, men det är sak samma. Bra musik iallafall!

Let me hear you sing once more

Här sitter och jag dricker te och lyssnar på Abba. Är lite insnöad på dom för tillfället faktiskt, gillar dom. Så simpel musik egentligen, men ändå så mycket känsla och power. Te tycker jag också om men det visste ni redan, haha. Just nu borde jag egentligen sitta och läsa den dumma svenskaboken som ska vara färdig imorgon, men jag orkar inte just nu. Ska nog läsa lite sen när jag lägger mig, men jag tänker inte ens försöka läsa ut den idag. Det är omöjligt.

Lägger upp en låt eller nåt sen!

Vi tar den långa vägen hem

Hej där!
Sen i eftermiddags har jag grubblat på vad jag ska välja för individuellt val till tvåan. Jag har i princip ingen aning alls. Har till nästa fredag på mig att komma på vad jag vill läsa för kurs/kurser. Drygt.

Jag har tagit det lugnt idag, precis som vanligt. Det ska jag fortsätta med. Hejdå!

Fan också


Satt och grejade med mitt guldpärlarmband för en stund sen. Själva gummibandet hade töjt ut sig så att armbandet inte satt bra på armen, det blev liksom för stort. Jag försökte knyta ihop det så att det blev mindre. Men tror ni inte att då när jag sitter och försöker göra det, så spricker bandet och alla pärlor rullar ut på golvet? Jo, precis det hände. Och fan vad arg jag blev, och fortfarande är. "Det var väl inte hela världen" sa mamma lite försiktigt när hon såg vad som hade hänt. Nej absolut inte hela världen, men ändå helt sjukt jävla irriterande och frustrerande. Åhhhh!

Cherry cherry boom boom


Lady GaGa - Eh Eh (Nothing Else I Can Say)

Blue heaven


Jag gillar blått. Alla nyanser. Blått är både vårigt & somrigt, fint och fräscht.
Nagellack från China Glaze och ögonskuggor från Make Up Store.

Take a bow

                                                 (tryck på bilden)

"Åh fyfan vad äckligt"


Klipp från Hey Baberiba, saknat tv-program. Christines imitation av Carolina Gynning är klockren. Nu sminkar jag mig och sen drar jag till skolan, ha det bra!

Try

Woops, det blev inget bloggande igår. Jag slappade till 100% och satt knappt vid datorn alls. Det var jätteskönt. Men idag ska jag blogga! Haha.

Jag börjar halv ett idag. Ja, jag är ändå uppe nu, haha. Jag kände mig tillräckligt utvilad när jag vaknade vid halv åtta så jag slog på tv:n och låg och kollade på Vakna med The Voice. Nu när det är slut på tv:n så sitter jag och lyssnar på det via webbradion. Det är mest musik.

Jag bloggar mer om en stund.

Melodifestival: Deltävling 1 Göteborg


Ja, det var väl en okej start! Alcazar tycker jag var allra bäst, låten fastnade direkt. Jag gillade Marie Serneholts låt också, synd bara att den inte ens gick vidare till Andra Chansen. Resten av låtarna var väl mer eller mindre okej. Det förvånade mig att Emilias låt gick direkt till Globen, var den verkligen så bra? Själv tycker jag nog faktiskt inte det.
Caroline Af Ugglas, vad ska man säga om henne? Hon är väldigt speciell, vilket jag tycker är ett plus. Hon sticker verkligen ut. Om hon var bra? Jo, ganska så. Men hennes bidrag var nog en sån låt som det är svårt att ta in på en gång, jag hade svårt för det iallafall. Kul att hon gick vidare till Andra Chansen samt att hon fick det där internationella grejset också, haha. Vad det nu hette, ni vet vad jag menar.

Petra Mede får vi inte glömma. Åh vad jag diggar henne alltså! Pappas åsikt om henne var "men hon är väl lite för mycket?". Jag tycker att det är det som är hennes grej, att hon ibland är lite för mycket. Men jag gillar det, haha. Jag gillar Petra.

Men ändå så var det bästa med festivalen...*trumvirvel*

...MARTIN!!! Underbara man, haha.

Vad tyckte du om festivalen? Favoritbidrag?

Och nu är det helg

Hej! Såg att jag hade fått ganska många besökare trots att jag in uppdaterat på länge. Varför blir det alltid så? Haha.

Igår kväll hade vi kul. Gjorde inte så mycket men hade roligt ändå. Lite film, tv-tittande. Ja så har vi spenderat dagen också, haha. Det är chill. Snart blir det mat och sen blir det Melodifestivalen. Ser fram emot att höra Marie Serneholts bidrag faktiskt, diggar henne. Ha en fin lördagskväll!

Set your body free


Åh vad jag älskar denna skiva, den är helt grym! Danny är underbar. Kolla in låtarna
Kiss You All Over, Scitzofrenia och Turn Off The Sound som är mina personliga favoriter.

You can't play on broken strings

Poff så var praktiken över! Gud vad fort det gick. Nu väntar skolan och kompisarna på måndag, tjoho.

I helgen ska jag umgås med bror och kusin, vi ska ha kul. Hejdå!

Can you feel it?


Kim Fransson (känd från Made In Sweden) beskriver vad feeling är för honom. Lägg märke att det kommer spott på hans haka när han låter som mest, men ändå låter han det sitta kvar i flera sekunder till, haha! Ta en titt, it's fun. Nu säger jag god natt. God natt.

Virvelvinden du

Vet inte om jag har nämnt här i bloggen att jag älskar Martin Stenmarck. Det gör jag iallafall, och jag har precis kommit in i en period då jag bara lyssnar på honom. Bara så att ni vet det, haha.

Ja men det var väl allt jag hade säga idag antar jag, plus inläggen under. Hoppas ni haft en bra torsdag. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Puss!

Nästa smink att köpa är...


...dessa!
Jag har inte provat så många produkter (alltså inga) från Max Factor så jag känner att jag borde ge det en chans. Mineralsmink är något jag varit nyfiken på ett tag så det vill jag prova, en foundation. False Lash Effect har man hört mycket bra om så den vill jag också prova. Men jag kommer inte köpa de här förrens min nuvarande foundation och mascara tagit slut!

Vad för foundation/mascara/annat smink använder du?
Vad ska du köpa för smink här näst?

Runaway

Kom till jobbet idag där de sa "Ida, du ska vara i hemtjänsten idag". Förvånat svarar jag "men jag skulle ju dit imorn". "Nej de ringde igår och ville att du skulle dit idag istället". Tur för mig att de som jobbar på hemtjänsten håller till på ovanvåningen och inte någon helt annanstans, haha. Så jag hängde med de i några timmar. Åkte runt till lite gamlingar som behövde hjälp med saker. Det var roligt faktiskt, kan tänka mig att praktisera i hemtjänsten senare. Fick sluta vid halv tre, tjoho!

Så nu sitter jag här och väntar på mat, pannkakor. Jag fick göra smeten och nu står mamma och steker. Mums. Sen ska jag gå och handla lite saker, mamma är sjuk och orkar därför inte göra det själv. Man får väl ställa upp för lilla mamma.

Tjaba tjena hallå

Jag gjorde absolut ingenting, vilket resulterade att jag inte hade något att blogga om direkt. Det blev bara lite musik. Idag kanske jag sköter mig, haha.

Jag ska bussen som går om en timme ungefär, jobbar till fyra. Det är min sista dag på avdelningen, för imorn ska jag vara på hemtjänsten. Hoppas att jag inte behöver gå hela långa dagen, att de tvingar upp mig vid 6 borde väl räcka när det ändå är sista dagen? Haha vi får se. Det blir nog kul. Jag hoppas förresten på högt betyg på min praktik, för jag har skött mig riktigt bra har jag fått höra. Vågar jag hoppas på MVG? Nej jag vet inte. Det slutar alltid med att jag får VG ändå så.

Bloggdesignen, den tänkte jag ändra lite senare. Tror jag iallafall. Om jag orkar. Aja, ha en bra dag allihopa. Slösa inte bort den så som jag gjorde igår, genom att göra absolut ingenting. För det är inte kul.

It's written all over my face


John Legend - Everybody Knows

Dagens...

Dagens humör: Ganska neutral.
Dagens mående: Trött och seg.
Dagens borde: Gå och lägga mig nu, vilket jag ska.
Dagens frisyr: Som vanligt.
Dagens klädsel: Mina nya Espirit-jeans, stor t-shirt från Only och Famous Stars And Straps-luvtröja (som är jättevarm och gosig).
Dagens planer: Sova. Nu.
Dagens materiella vill ha: Fortfarande en Nikon D60, vill fotografera nuuuu.
Dagens längtan: John Legend live in concert.
Dagens fundering: När ska vi ses egentligen?
Dagens beroende: Pang Prego och musik.
Dagens tråkigaste: Att jag har varit uppe sen 6 imorse.
Dagens roligaste: Pang Prego, alltid roligast.
Dagens middag: Vindruvor, haha. Min mage skriker, kanske borde äta något innan läggdags?
Dagens låt: Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)

This time is all of me


John Legend - This TIme
Perfekt.

So much I wanna show you

Jag kom precis att tänka på en sak. Det är endast 27 dagar kvar tills jag ska se John Legend live. Shit. Det är nästan 27 dagar sen jag började praktisera liksom, och de här veckorna har gått hur fort som helst. Om de kommande 27 dagarna kommer gå lika fort så kan jag skratta mig lycklig. Att jag ska få se John live har jag inte kunnat ta in riktigt än, undrar när jag gör det?

Jag skrev ju förresten om Christoffer igår. Jag drömde faktiskt om honom i natt, haha. Honom ska jag spana efter på John Legend. Tänk om jag faktiskt skulle stöta på honom? Nej jag vågar inte ens drömma om det, haha. Hur som helst, kärlek till John och Chris, två soulkungar!

Sunshine, my sunshine

Sitter och lyssnar på Christoffer Hiding, som är en av mina absoluta favoriter från Idol. Jag har mycket att tacka honom för. Till exempel så är det tack vare honom som jag älskar John Legend så mycket som jag gör. Om du inte har hört Christoffers egna musik så kolla in hans myspace. Kika också in på hans blogg.

Hade en väldigt lugn dag på the job. Det var min sista kväll där, skönt det. Och imorgon är det min sista riktigt tidiga morgon också jättenice. Ha en bra fortsatt kväll!

We live in a beautiful world

Hej! Nu är jag alltså inne på min sista praktikvecka. Jobbar helt okej resten av veckan, bara 2 långa dagar varav en jag börjar 7. Det funkar. Kommer sakna Sorby lite tror jag, men samtidigt så är det hur kul som helst att börja skolan igen. Awesome!

Nu ska jag gå och fixa chailatte, köpte nytt chaite idag på Life.

Det kommer att bli du och jag till slut


Säkert! - Någon Gång Måste Du Bli Själv
Har lagt upp den här låten innan, men den är bra.

Söndag ja

Hej! Jag känner mig slöare än nånsin, haha. Men det är väl så man ska känna sig på söndagar, eller? Jag har förresten inte mycket att skriva, ville bara säga att jag faktiskt lever. Imorgon jobbar jag kväll. Hejdå!

RSS 2.0